Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juni 26, 2023

Over eindelijk weer een kilometer zwemmen

Rick staat om tien voor zeven op en ik volg een kwartiertje later. We hebben geen ontbijt in huis en gaan als eerste naar Starbucks. Met onze koffies en egg bites steken we over naar de Giant. Daar koop ik de eiwraps en spinazie voor mijn ontbijt en we hebben nog wat andere dingen nodig. 

Dan brengen we het lege glas naar de paarse glasbak en vervolgens gaan we huiswaarts. Daar begin ik meteen aan mijn cardio en ben er dus voor de personal training klaar mee. Bij Sharon gebruik ik zwaardere gewichten en dat bevalt me goed. 

Als ik na afloop langs de tuin met alle bloemen rijd stap ik uit voor wat foto's. Ik zoek weer naar monarch vlinder rupsen, maar zie er geen. Die rupsen zijn zo mooi, ik zou er graag een in het wild zien. 





Nu ik toch in de auto zit rijd ik meteen door naar de H Mart. Daar kies ik drie soorten paddenstoelen voor mijn ontbijt. Ik loop ook wat door de gangen, want soms zijn er interessante dingen voor ons avondeten. Vandaag vind ik niets.

Bij de Whole Foods haal ik ingredienten voor ons avondeten. Ik zie dat een aantal etenswaren, die wij regelmatig eten, afgeprijsd zijn. Dat gebeurt niet vaak, dus ik neem er meteen maar een paar van mee. 

Inmiddels is het alweer lunchtijd. Rick heeft tijd om samen lunch te halen en eten. Hij gaat natuurlijk weer naar Cava. Ik bestel een groentewrap met kip, bacon, verschillende groentes en pico de gallo van Sweet Leaf.

Buiten op het deck eten we het op. Althans ik eet zoveel als ik kan, maar er zit altijd het equivalent van tenminste twee kipfilets aan kip in. Orion heeft geluk, hij mag het overgebleven vlees eten. 

Vandaag mijn Oud en Nieuw foto: een al gebouwd huis en een huis in aanbouw

Na het eten maak ik me klaar voor het zwembad. De voorspellingen zijn dat er na drieen onweersbuien komen dus ik wil daarvoor mijn baantjes trekken. Het water is heerlijk en de veertig baantjes zijn in veertig minuten getrokken. Ik hoop nu in een ritme te kunnen komen. 

De onweersbuien blijven uit, integendeel de lucht klaar helemaal op. Tot mijn verrassing komt Rick tegen half vijf binnenlopen. Hij heeft het gras gemaaid en nu zin in een koele duik. We blijven nog een half uurtje en lopen dan naar huis. 

Voor het avondeten leg ik kabeljauw met pesto saus op een bakplaat met daar omheen haricots verts, kerstomaatjes en zwarte olijven. Daarover schenk ik wat olijfolie en strooi en peper en rozemarijn zeezout overheen. Een kwartier in de oven en het is klaar. Het gaat er zeer goed in!

Het was een heerlijke en actieve dag. Tijd om op mijn luie stoel tv te gaan kijken.

5 reacties:

Anja L. zei

Wat een heerlijke dag was dat.
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Wat fijn dat je weer je baantjes hebt kunnen zwemmen en het onweer gelukkig uitbleef.
Je had een hele actieve dag met je cardio, personal training en zwemmen. Goed hoor!
Fijne dinsdag
Carla

Petr@ zei

Fijn dat je weer hebt kunnen zwemmen. Leuk dat Rick ook nog even kwam.
Jullie avondeten klinkt makkelijk en erg lekker!

Anja zei

Heerlijk om weer baantjes te zwemmen en dat het onweer uitbleef.
Zo lekker om iedere dag te kunnen zwemmen.
Wij zijn 7,5 week naar Zuid-Frankrijk geweest, ik heb er op 5 dagen na iedere dag gezwommen.

Petra zei

@Anja - Het is eindelijk echt de Virginiaanse zomer hier.

@Carla - Ik moet zeggen ik slaap heel goed na zo'n dag!

@Petra - Ik ben altijd een beetje bang dat het niets wordt als ik zelf met een idee kom. Gelukkig was het smakelijk.

@Anja - Ja, dat zwemmen is zo ontspannend!