Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, augustus 03, 2023

Over een gezellig virtueel happy hour

Alweer is half zeven de tijd dat we beiden vinden dat we genoeg geslapen hebben. We maken ontbijt en zoals zo vaak doe ik alvast wat cardio terwijl Rick doucht.

Dan gaan we naar de Vienna Starbucks drive thru. Mijn nitro brew heeft geen amandelmelk erin en dat wordt snel verholpen. Ze maken tegenwoordig wel veel fouten bij dit cafe.

Rick zet mij thuis af en rijdt dan door naar zijn kantoor in Rosslyn. Ik doe de rest van mijn cardio en daarna een onderlichaam krachttraining sessie. Als laatste doe ik tien minuten stretchoefeningen en dat is weer genoeg voor vandaag. 


Het weer is een beetje een tegenvaller. Ik had gehoopt vanmiddag naar het zwembad te gaan, maar de vroege zon maakt plaats voor bewolking. Het is me met 24 graden en een koele wind te fris om te gaan zwemmen. 

In plaats daarvan ga ik naar The Boro. Ik heb zin om wat te fotograferen en doe dat daar waar nogal wat kleurrijks te zien is. Bij Poki DC haal ik mijn geliefde poke bowl en eet die thuis op het deck op. Orion eet met liefde de overblijfselen, hij is dol op courgette noedels. 






Mijn schaduwen en reflecties themafoto van vandaag

Het wordt steeds donkerder, al houd ik het zo lang mogelijk buiten op het deck uit. Tegen drieen vallen de eerste druppels en het begint flink te waaien. Ik haast me naar binnen en besluit Below Deck te gaan kijken. Meestal wil ik geen tv aan gedurende de dag, maar hier heb ik enorme zin in. 

Tussendoor puzzel ik ook wat. Onze puzzel vordert maar heel langzaam. We puzzelen duidelijk meer als het koud is buiten. Deze legpuzzel zou super makkelijk moeten zijn, maar is dat toch niet. 

Rick komt om vijf uur thuis en we maken ons klaar voor het happy hour met Chuck en Christine. We hebben de overblijfselen van de charcuterieplank als hapjes en er is verbazingwekkend weinig overgebleven. Het is precies genoeg voor het happy hour.

Het happy hour is weer heel gezellig en voelt bijna alsof we met elkaar in een kamer zitten. Natuurlijk praten we over Trump, die hier in DC was om gearresteerd te worden voor samenzwering tegen de democratie. Een gewoon mens zat allang in de bajes met al het bewijs dat er is. Onvoorstelbaar dat zoveel mensen nog achter hem blijven staan!

Rick en ik bestellen eten om te laten bezorgen. Ik gebruik Doordash voor mijn Chinese maaltijd van Lotus Garden. Die is er binnen het halve uur. Rick bestelt zijn maaltijd van Friends via Grubhub en dat duurt minstens een uur. Ik vind Doordash de fijnste van de maaltijdbezorgers. 

En nu terug naar Below Deck Down Under, het is weer een leuke serie. Eens kijken hoe laat we vanavond naar bed gaan. Het wordt iedere avond ietsje later, merk ik. 

5 reacties:

Anja L. zei

Ze zijn bij de Starbucks waarschijnlijk al blij dat ze personeel hebben. Maar het is vervelend als je bestelling steeds fout gaat.
Jammer dat het weer tegenvalt, zeker als je je had voorgenomen om naar het zwembad te gaan.
Dat gedoe met Trump is gewoon niet te geloven.
Gelukkig is de charcuterie schotel opgegaan, hij zag er mooi uit.
Fijne vrijdag.

Anoniem zei

Wat een leuke kleurrijke foto’s heb je weer gemaakt!
Jammer van het weer.. hier is het helaas ook al weken somber en regenachtig.
Fijne vrijdag
Carla

Marion2 zei

Temperatuur is duidelijk relatief: hier zouden de vlaggen uitgaan bij 24 graden, LOL.
We zitten dan ook al vijf weken in de kou en regen en de komende week ook nog.

Ik vind je foto van de reflecties bijzonder. En puzzelen doe ik ook voornamelijk in de winter. Op de een of andere manier vind ik het dan gezellig.

Petr@ zei

Ik ben ook begonnen aan de nieuwste Below Deck Down Under. Weer ouderwets vermakelijk!

Petra zei

@Anja - Dat kan het zeker ook zijn, hoewel Starbucks een fijne werkgever is. Trump moet eens de gevangenis in of sterven, dat is de enige manier om van hem af te komen.

@Carla - Het duurt hier gelukkig nooit zo lang en vanmiddag kwam de zon weer tevoorschijn.

@Marion - Ik vind 24 graden ook een lekkere temperatuur, hoor, maar niet om in een onverwarmd zwembad te gaan zwemmen.

@Petra - Ik vind de kapitein en Aesha zo leuk, zo ongedwongen. Ik denk dat die Laura niet het hele seizoen gaat blijven en Adam ook niet.