Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 25, 2023

Over een volle vrijdag

De laatste weekdag van deze week en er moet weer vroeg op worden gestaan. Dit keer hoor ik Rick wel om tien voor zeven, draai me nog een keer om en om tien over zeven vind ik het ook welletjes geweest. 

Met mijn mok vol koffie en mijn paddenstoelen, spinazie, ei en eiwrap ontbijt ga ik naast Rick zitten. We kijken gezamenlijk naar de Today Show, die vanuit New York wordt uitgezonden. In New York plenst het zo te zien, maar hier heeft het enkel vannacht geregend.

Rick gaat naar boven voor zijn douche en ik doe alvast een half uur cardio. Dan gaan we naar Starbucks om de koffies op te halen. Onderweg spelen we ook wat Pokemon Go en dan is het tijd om serieus aan de dag te beginnen.

Rick trekt zich terug in zijn kantoor en ik maak mijn cardio af. Daarna doe ik een kwartier onderlichaam krachttraining en dan nog tien minuten stretchen. Het is pas half tien als ik klaar ben, lekker vroeg!

Het is enorm warm en vochtig, maar toch besluit ik een wandeling door de buurt te gaan maken. Ik geniet altijd van de bloemen overal en dan vooral als er bijen of vlinders op zitten. Het stemt me helemaal vrolijk en daarom vind ik fotografie zo leuk. 







De ochtend vliegt voorbij en Rick maakt zijn lunch thuis. Al mijn markt fruit is op en ik besluit een salade van Subway te bestellen. We eten gezellig samen buiten. Orion houdt van Subway salades en mag tot zijn grote vreugde mijn kom schoon likken. 

Toen ik mijn lunch ophaalde viel me op dat VLINDR wel heel erg vies en stoffig is! Je kunt er van alles op schrijven. Het is ook alweer even geleden dat hij een wasbeurt had. Bij Cruze n Shine maken ze mijn auto weer als nieuw. Ik vind dat snel stoffig worden wel een nadeel van een donkere kleur. 

Nu ik toch op weg ben besluit ik naar Trader Joe's te gaan. Dat is geen goed idee op een vrijdagmiddag vind ik meteen uit! Het is super druk en de parkeerplaats kan dat niet aan. Gelukkig gaat er net iemand weg en kan ik parkeren. 

In de winkel is het ook een drukte van jewelste. Ik koop wat vlees voor avondeten, kaas, wat snacks en minuscule tomaatjes en komkommertjes. Wonder boven wonder staat er geen rij bij de kassa's. 

En dan moet ik proberen uit mijn parkeerplaats te komen. Dat duurt zeker tien minuten, want stel je voor dat iemand wacht tot ik de parkeerplek uit kan draaien. Daarna is de rij voor het stoplicht zo lang dat ik om moet draaien. Dit is eens maar nooit weer op vrijdag!

Met al dit gedoe is het al half vier geweest en ik wil om vier uur bij het zwembad zijn. Thuis verkleed ik me snel en loop een minuut na vieren het zwembad in. Met deze hitte is het heerlijk om wat te zwemmen. Ik ren/zwem twintig baantjes en ga dan op mijn ligstoel lezen.

Rick sms-t dat hij klaar is met zijn vergaderingen en eraan komt. Alleen begint het opeens te plenzen, dus Rick is al nat als hij arriveert. Gelukkig is de regen van korte duur en genieten we nog even van het koele water.

Rond half zes lopen we terug naar huis. Na droge kleding aangetrokken te hebben gaan we eens kijken waar we willen eten. Dit keer willen we naar Falls Church. Ik heb goede dingen gehoord over Harvey's. Daar is plaats aan de bar, dus we gaan het proberen.

Dat valt allerminst tegen. Hun gevulde eieren (altijd een favoriet koolhydraatarm voorafje van ons) zijn heel smakelijk. Rick bestelt de eendenborst als hoofdgerecht en die is perfect bereid. Ik neem de blackened tonijn sandwich, maar dan in slabladeren gewikkeld. Die is ook erg lekker. 

Terwijl we eten krijgen we een telefoonwaarschuwing dat er een zware onweersbui aankomt. Het is nog droog als we het restaurant verlaten, maar bij thuiskomst plenst het. Gelukkig kwam dit later dan voorspeld, nu konden we tenminste zwemmen. 

Kai en Raquel hebben de foto's van hun fotografe terug. Hieronder een aantal, ik vind die van hun tweeen zo ontzettend leuk! En zo gaan we het weekend alweer in, allemaal een heel fijne paar dagen gewenst!



6 reacties:

Pascale zei

Oh, ik vind die foto van hun tweeën inderdaad ook enig! Dat is er echt eentje om te vergroten en een mooi plekje te geven, zo leuk!

Anja L. zei

Dat is echt een hele leuke foto van Kai en Raquel!
Verschrikkelijk als niemand je even de ruimte geeft om uit een parkeerplaats te rijden.
Fijn weekend.

Anoniem zei

Een hele leuke foto van Kai en Raquel. Die zou ik zeker een mooi plekje in huis geven.
Fijn weekend.
Wil

Petr@ zei

Vrijdagmiddag en zaterdag probeer ik de supermarkt zoveel mogelijk te vermijden. Veel te druk en lastig om een parkeerplaats te vinden. Maar soms ontkom je er niet aan.

Wat een leuke foto's. Die van Kai en Raquel is echt super!

Tineke zei

Bijzonder leuke foto's van Kai en zijn bruid.
Waarom hadden ze voor Denemarken gekozen om te trouwen?
wanneer is de bruiloft in Spanje.
Hier is het genieten van de bloemige tuin en het lekkere weer.
Ik sta zo op de molen, zal wel druk zijn met toeristen.

Petra zei

@Pascale - Ja, ik ga ze laten afdrukken.

@Anja - Erger nog als mensen achter je auto langs lopen terwijl ze zien dat je achteruit rijdt.

@Wil - Ik ga de foto's af laten drukken

@Petra - Hier valt het altijd wel mee, omdat er zoveel parkeergelegenheid is, maar bij de Trader Joe's niet.

@Tineke - Denemarken is het makkelijkst met internationale huwelijken. We weten nog niet wanneer de bruiloft in Spanje is.