Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, januari 05, 2024

Nog een dag zelfopgelegde rust

Wat gebeurt er als er geen man of hond in mijn kamer slapen? Dan slaap ik zomaar zonder wakker te worden tot kwart over acht. Rick en Orion wekken me, want Rick wil zijn douche nemen. 

Ook vandaag vind ik het het beste me zo rustig mogelijk te houden. De symptomen zijn miniem, maar het feit dat ik zo lang slaap laat wel zien dat ik de rust nodig heb. Alleen krijg ik er meer fibromyalgiepijnen door en morgen ga ik in ieder geval wat sporten. 

Als Rick klaar is gaan we Vienna in. Ik kies weer de eiwit egg bites als ontbijt. We rijden even Church Street af op zoek naar mijn dagelijkse weerfoto. Die wordt vandaag het historische kerkje (dat inmiddels een gigantische kerk is, maar niet zichtbaar op de foto) .


Het voelt raar om niet meteen te gaan sporten, maar ik besluit de tijd te benutten door Duolingo lessen te doen. 

Eerst in het Grieks, dan switch ik naar Arabisch, vervolgens Frans en als laatste Italiaans. En zo is het opeens elf uur en ik ga naar boven om me op te frissen. 

Rick heeft om twaalf uur een vergadering dus we gaan om half twaalf op weg om onze lunches te halen. Die komen beiden van Cava. Rick gaat het in zijn kantoor eten. Ik vind het nog steeds zo raar dat er bij deze vergaderingen niet aan de mensen aan de oostkust wordt gedacht. 

Tijd om Animal Crossing te spelen. Ik zoek tevens een zwartwit foto voor vandaag. Mijn uitzicht leent zich daar wel goed voor. De vervallen schuur van de achterburen is op een vreemde manier fotogeniek. 

Orion snottert en hoest en ik heb een middeltje besteld dat dat moet verlichten. Zodra het bezorgd wordt geef ik het aan de arme hond. Het lijkt te werken, dus dat is goed. 

De laatste uren van de middag ga ik in de voorkamer zitten lezen. Als Rick klaar is met zijn werk gaat hij verder aan zijn Lego pyramide. 


Vanavond kunnen we niet naar een van onze favorieten restaurants, dus dan brengen we die maar hier. We bestellen van Artie's en dat is super lekker! 

Heel ongewoon voor mij kies ik het kipgerecht. De kip is perfect gebraden en de groentes en champignons erbij zijn heerlijk. Die ga ik vaker nemen. 

Dan is het tijd voor de laatste avond met kerstversieringen. Althans het is de bedoeling dat we morgen binnen opruimen. Of het lukt de hele kerstboom af te tuigen moeten we nog even zien. Maar vanavond genieten we er nog even van. 


Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

3 reacties:

Anja L. zei

Het is ook stiller in je slaapkamer als je alleen slaapt misschien dat het daardoor komt.
Wat sneu voor Orion dat hij ook iets heeft opgepikt, ik hoop dat het medicijn helpt.
Fijn weekend.

Anoniem zei

Hopelijk is het hoesten bij Orion snel over met het middeltje.
Misschien heeft hij iets opgelopen bij het hondenhotel?
Nog even genieten van je kerstboom…ik heb m al weggehaald, en t is wel weer even wennen hoor.
Ik heb maar snel wat bosjes tulpen en potjes met narcissen gekocht, voor wat extra gezelligheid in huis.
Fijn weekend, en nogmaals beterschap voor jou!
Carla

Petra zei

@Anja - Ja, ik denk ook dat het door de stilte komt.

@Carla - Hij heeft inderdaad iets opgelopen. Het schijnt vaak voor te komen en hij lijkt vandaag al beter dan gisteren.