Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, januari 11, 2024

Over een gezellige lunch en happy hour

Alweer wekken Rick en Orion mij als ze om kwart voor acht boven komen voor Ricks douche. Gelukkig heb ik lang niet zoveel pijn als gisterochtend en sta monter op. 

Tegen de tijd dat ik mijn ontbijt en koffie op heb is Rick klaar om naar Starbucks te gaan. We gaan naar degene in Vienna en alweer is een derde van mijn koffie schuim. Dat gebeurt bij het andere cafe nooit, maar Rick vindt het leuker om door de drive thru in Vienna te gaan. 

Vandaag wordt de enige dag deze week dat Rick naar kantoor gaat. Hij zet mij thuis af en vertrekt meteen. Ik doe zoveel mogelijk cardio voor ik naar Sharon vertrek. 

Daar vertel ik over mijn pijndag van gisteren, die mogelijk mede te maken had met zware gewichten heffen op dinsdag. We houden het vandaag dus lichter en doen wat Pilates oefeningen om te strekken. 

Het is vandaag prachtig weer en daar moet ik gebruik van maken. Ik rijd naar Southside Park en loop daar een stuk door het bos. De hele zomer was het riviertje er droog, maar na alle regen zit er weer water in. 




Het is fijn even een frisse neus in de natuur te halen. De pijnen zijn allerminst weg, maar ik merk dat ik er beter mee om kan gaan als ik me mentaal sterk voel. Thuis haal ik de kerstvlag van het deck en hang de Winter Wishes vlag met een kabouter buiten. 

De rest van de ochtend doe ik mijn Duolingo lessen en ga dan naar Akai Tori. Hier heb ik met Joni afgesproken. We bestellen beiden een miso soep en de yakitori. Het is heel erg lekker en niet duur. We praten gezellig en voor we het weten is het kwart over twee en tijd om verder te gaan met de dag. 

Zondag kocht ik rode tulpen van Whole Foods en in plaats van open te gaan werden die bruin. Ik ga kijken of hun aanbod verbeterd is. Ik weet niet of het op de foto goed te zien is, maar dat bosje witte tulpen is al bruin. De rest ziet er ook niet goed uit. Ik ben zeer teleurgesteld, want Whole Foods had voorheen prachtige tulpen voor een redelijke prijs. 

Dan rijd ik maar naar Walgreens en haal een van mijn medicijnen op bij de drive thru. Vervolgens steek ik over naar het Safeway benzine station. Daar gooi ik de huurauto vol voor omgerekend ongeveer 71 Eurocent per liter. Het is hier altijd zeer goedkoop.

Nu ik toch bij de Safeway ben ga ik in de supermarkt eens kijken of zij mooie bloemen hebben. Er zijn geen tulpen, maar wel boeketten met twaalf rozen voor een redelijke prijs. Er zijn mooie kleuren en uiteindelijk kies ik donker oranje en geel met een rood randje. Eens kijken hoe lang deze blijven staan. 


Thuis ga ik Animal Crossing spelen tot Rick thuiskomt. Joni speelt het ook en zij zal mijn tweede vriendin in het spel worden. Christine en Joni kunnen me van alles sturen en ik hen ook. Hoewel ik op het moment niets kan missen.

Als Rick er is maken we ons klaar voor het happy hour met Chuck en Christine. We hebben een gezellig uur, maar Rick is heel stil. Hij is moe van zijn presentatie van vandaag. We maken alvast plannen om in  2025 met hen naar Disney te gaan. 

Rick heeft geen trek, want hij heeft heel laat lunch gegeten. Ik laat eten van Lotus Garden bezorgen. Dat is altijd weer lekker. Rick houdt niet van Chinees, dus ik zie mijn kans schoon. 

Gisteravond heb ik een heel aantal afleveringen van De Slimste Mens gekeken. Dat ik dat niet eerder ontdekt heb! Nu heb ik heel wat seizoenen te kijken en dat is natuurlijk wel erg leuk. 

4 reacties:

Anja L. zei

Van wandelen in de natuur knap je altijd op.
Wat zonde van je tulpen, ik vind het altijd zo gezellig om tulpen en hyacinten neer te zetten.
Heb je je auto nog steeds niet terug?
Je kunt inderdaad even vooruit met De Slimste Mens, misschien vind je Met het mes op tafel ook wel leuk. En iets heel anders, Een huis vol, een serie over grote gezinnen.
Fijne vrijdag.

Petr@ zei

Fijn dat je je beter voelt.
Wat zonde van die tulpen zeg. Hopelijk doen de rozen het beter.
Jee, 71 cent voor een liter benzine. Ik ben al blij dat Kenzo momenteel 2 dagen in de week stage loopt dichtbij de Duitse grens. Tanken in Duitsland scheelt zo'n 20 cent per liter maar dan is het nog steeds iets van 1,68 per liter. In Australiƫ was het ook goedkoper maar niet zo goedkoop als bij jullie.

Petra zei

@Anja - Ik ga die series eens bekijken.

@Petra - En te bedenken dat het elders in het land nog goedkoper is.

Anoniem zei

Jammer van die tulpen maar die rozen, vooral die gele ,zijn prachtig. Brengt weer de nodige kleur in huis. Zodra ik weer thuis ben zal ik zeker tulpen kopen.
Leuk is de "de Slimste mens " he ,ik volg die al jaren.En je hebt een winter- en een zomereditie.Ooit gehoord van " 2 voor 12 " ook deze is zeer de moeite waard.En al jaren een van mijn favorieten.
Fijn weekend,
Wil