Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, januari 22, 2024

Over een rustige dag

Om drie uur werd ik wakker met enorme pijn in mijn arm waar de prik is gezet. Ik heb meestal wat pijn aan mijn arm na een injectie, maar niet zo erg. Het lukt me niet meer te slapen, want geen enkele positie is pijnloos. Ik ben dan ook nog moe als ik om half acht opsta. 

Rick heeft de koffie klaar staan en die heb ik hard nodig. Ik maak mijn ontbijt en begin daarna alvast aan mijn cardio. Na Ricks wandeling met Orion gaan we door de Starbucks drive thru. De nitro brew heeft veel caffeine en ik word steeds wakkerder. 

Mijn amaryllis staat er mooi bij

Rick gaat aan het werk en ik maak mijn cardio af. Mijn schouder doet enorm veel pijn dus ik besluit mijn geplande krachttraining niet te doen. Hopelijk is het morgen beter, anders moet ik personal training afzeggen. 

Nu ik meer tijd heb doe ik heel veel Duolingo lessen. Het is echt een hobby van me geworden. Ik heb ook het gevoel dat ik best wel wat handige dingen kan zeggen in het Grieks. Daaronder valt "Den eimai trelos" (ik ben niet gek). Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt.

Voor mijn lunch maak ik een kop Italiaanse bruiloftsoep warm. Verder beleg ik een keto boterham met mortadella en spinazie. Het smaakt me bijzonder goed. Rick maakt snel zijn lunch en eet in ons kantoor.

Eigenlijk heb ik zin om wat Zentangle te gaan doen, maar mijn nagels zijn te lang. Dan ga ik bij Happy Color kijken wat voor kleurplaten ze hebben en er blijken twee Nederlandse te zijn. Zo leuk! De naam van de app is terecht, ik word er helemaal vrolijk van. 



Om half vier rijd ik naar Pro Nails 3. Daar maakt Phuong mijn nagels weer korter en ik kies knalrood en wit dit keer. Op de witte plak ik Valentijnsdag stickertjes. Dat is altijd een leuke mini creatieve bezigheid. 


Voor ons avondeten hebben we fajita's. We hebben kip met die kruiden gevonden en Rick doet er paprika en ui doorheen. We eten het in een koolhydraatarme tortilla. Het is een makkelijk en lekker maal. 

Rick loopt te puffen, want het lukt me niet op te warmen. Ik heb een heel klein beetje verhoging, waarschijnlijk ook van die prik, zucht. Morgen moet het allemaal beter gaan. 

5 reacties:

Reny zei

Vervelend dat je zo'n last van de prik hebt.
Ik heb dat (gelukkig) alleen gehad toen ik de pneumokokkenprik kreeg.
Ik geloof niet dat hier (in mijn kennissenkring) al mensen een prik tegen het RS virus hebben gehad.

Leuk, die creatieve nagels. Ik heb voor mijn verjaardag een Pink Lady gellak set gekregen. Ik kan nu zelf mijn nagels met gellak lakken, zo leuk om te doen !

Fijne dinsdag

Petr@ zei

Vervelend dat je zo'n last hebt van j arm. Hopelijk gaat het vandaag beter en kun je gewoon naar personal training.
Ik vind het echt knap van je, dat je Grieks aan het leren bent. Het schijnt een moeilijke taal te zijn.

Anja L. zei

Jammer dat je zo’n last van die prik hebt. Ik hoop dat het vandaag beter gaat.
Toch handig dat zinnetje 😂, stel je voor dat je wordt opgepakt. Ik vind Duolino leuk maar er zitten wel hele vreemde zinnen bij.
Je nagels zien er weer goed uit, mooie kleuren voor Valentijnsdag.
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Oh wat vervelend, zo’n pijnlijke arm. Ik hoop dat het morgen een stuk minder is.
Je nagels zien er vrolijk uit zo!
Is Orion weer helemaal beter trouwens?
Groetjes
Carla

Petra zei

@Reny - Hier wordt de prik voor 60+ ers aangeraden. Ik ken iemand, die er al weken ziek van is. Ik heb dan liever even een reactie.

@Petra - Aan de ene kant is het moeilijk en aan de andere kant helemaal niet. Heel interessant.

@Anja - Inderdaad, ik moet soms echt lachen om de zinnen.

@Carla - Orion heeft af en toe nog wat kuchjes, maar is beduidend beter.