Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, januari 25, 2024

Over een Lego project

Het is regenachtig, maar belachelijk warm bij het opstaan. Vorige week nog in de diepvries nu in de lente. Van mij mag de zon alleen wel weer gaan schijnen. 


Het is weer smullen van mijn ontbijt en een lekkere mok koffie. Daarna ga ik op de elliptische machine trappen tot Rick klaar is voor de dag. We gaan samen even naar Starbucks voor onze koffies en dan zet Rick mij thuis af en rijd door naar zijn kantoor in Rosslyn.

Voor ik naar Sharon ga maak ik mijn cardio af. Dan volgt er een interessant half uur met heel nieuwe oefeningen tijdens de personal training. Het gaat zo helemaal snel voorbij!

Na afloop ga ik naar de Walgreens drive thru waar ik medicijnen voor Orion en mezelf ophaal. Dan steek ik over naar Safeway voor wijn en rijd dan verder naar de Lidl. Hier kom ik zelden, maar een kennis vertelde dat hun tulpen mooi zijn en lang blijven. 

In de winkel blijkt dat een bos met 15 tulpen $8,99 kost. Dat is stukken beter dan de 10 kleine tulpjes van Whole Foods voor $7,99. Ik neem twee bossen met gemengde kleuren mee. Daarna loop ik nog door de winkel, maar ik ben er niet van gecharmeerd. Ze hebben niets bijzonders, terwijl ik altijd weer hoop er Duitse producten te vinden. 

Als laatste rijd ik naar Vienna. Ik parkeer bij Whole Foods en loop een stukje W&OD pad nu het even droog is. Er zijn nog wat fotogenieke planten te zien in het kleine tuintje naast de supermarkt. Daarna koop ik gerookte zalm voor onze happy hour snack van vanavond. 





Deze is mijn themafoto voor vandaag

Na mijn Duolingo lessen en douche is het alweer na twaalven. Ik maak dezelfde lunch als de afgelopen dagen, soep en een boterham met mortadella en spinazie.  

Omdat ik Happy Color zo leuk vind ga ik kijken of er nog meer Nederlandse kleurplaten zijn. Dat blijkt het geval. Ik kleur de kubuswoningen in en hoop die ooit ook eens in het echt te zien. 


Als ik ons kantoortje binnenloop zie ik het Parijs Lego pakket dat ik in 2022 voor Kerst kreeg. Na Ricks pyramide project heb ik opeens enorme zin het in elkaar te zetten. Het neemt de hele middag in beslag en ik vind het zo leuk! Ik wil nu nog meer van dit soort pakketten doen. Ik zag dat er bloemen zijn en die lijken me vrolijk om neer te zetten. 

Rick komt terug uit zijn werk en we maken ons klaar voor het happy hour met Chuck en Christine. Het wordt weer heel gezellig en langer dan een uur. Om kwart voor zeven nemen we afscheid voor twee weken, want volgende week zitten we in New Orleans.

Voor mijn avondeten bestel ik van Sushi Koji. Dat is het beste sushi restaurant in Vienna. Hun vis is zo vers en het zijn grote stukken. Rick eet Grieks van Plaka Grill. 

Deze week is zo snel voorbij gegaan! Onvoorstelbaar dat het morgen alweer vrijdag is. 

7 reacties:

Reny zei

Ik ben benieuwd of de tulpen van de Lidl een tijdje meegaan.

Fijne vrijdag en weekend !

Petr@ zei

Leuk dat je je Lego pakket hebt gemaakt. Mijn zoon maakt ze ook af en toe nog. Ik vind dat gepriegel helemaal niks, haha.
Hopelijk blijven deze tulpen lang mooi.

Anja L. zei

Het is inderdaad niet te geloven hoe snel de week voorbij vliegt.
Ik hoop dat je tulpen lang staan. De benzineprijs is laag bij jullie maar wat zijn de bloemen duur.
Als je ooit in Rotterdam komt kun je zelfs en kubus woningen bekijken, heel leuk om te doen.
Het Lego pakket ziet er leuk uit, er zijn genoeg nieuwe uitdagingen om te kiezen in die pakketten.
Fijne vrijdag.

Anoniem zei

Wat leuk, dat Lego pakket! Lijkt me ook erg leuk om te doen.
Hoe lang gaan jullie naar New Orleans?
Wat een fijn vooruitzicht trouwens!
Fijne vrijdag
Carla

Jeanine zei

De LEGO bloemen zijn geweldig - ik heb ze in een vaas staan!

Petra zei

@Reny - Ze zijn in ieder geval een stuk mooier dan die van Whole Foods

@Petra - Ik heb nu bloemen besteld om te maken.

@Anja - Volgens mij zijn bloemen waar dan ook duurder dan in Nederland.

@Carla - We gaan van donderdag tot dinsdag, een lang weekend dus

@Jeanine - Ik heb ze besteld

Anoniem zei

Wist je dat de eerste en oudste kubuswoningen in Helmond staan? Iedereen denkt altijd dat dit in Rotterdam was, maar Helmond heeft de originele. Eerst een proefproject van 3, en vervolgens een heel bos van 18 woningen in Helmond gebouwd. Ik vind ze prachtig om te zien. Misschien een idee als je weer eens in Nederland zou zijn.