Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 16, 2024

Over een laatste middag zwemmen

We staan weer vroeg op, maar niet zo vroeg als gisteren. Zoals iedere vrijdag maak ik mijn paddenstoelen en de spinazie op. Daarna doe ik alvast de helft van mijn cardio tot Rick klaar is om ons rondje Vienna te doen. 

Natuurlijk beginnen we met Starbucks en Donovan overhandigt ons onze koffies. Dat vind ik een leuke naam voor een meisje. 

We steken over naar de Giant en werken daar een kort lijstje af. Het lege glas gaat in de paarse glasbak en dan is Greenheart aan de beurt. De Detox is er weer en ik neem twee flessen mee. 


Thuis maak ik mijn cardio af en pak dan meer in. Als we met de auto reizen is het altijd heel anders dan met het vliegtuig, want wat niet in de tas past kan in een boodschappentas mee. 

Om half elf heb ik een afspraak met Phuong. Zij verft mijn nagels roze, blauw en wit en ik ga vanmiddag de stickers erop plakken. 

Dit alles duurt langer dan ik verwachtte. Daardoor kom ik iets te laat voor mijn opticien afspraak. De nieuwe glazen gaan in mijn bril en ik krijg er een magnetische zonnebril bij. 

Mijn maag rommelt inmiddels flink en ik ga naar Whole Foods voor mijn garnalensalade. Ik neem dubbel mee voor de lunch onderweg morgen. 
Even wat foto's maken in het Whole Foods tuintje hoort erbij


Rick is weg om zijn lunch te halen. Ik eet buiten op het deck en maak me dan klaar voor het zwembad. Dit is de laatste volle middag gedurende de week dat het geopend is. Ik voel me wel een beetje weemoedig, want deze zomer is weer eens voorbij gevlogen. Ik zwem 500 meter en heb zo 40 kilometer gezwommen. Niet eens zoveel minder dan de 50, die ik eerst als doel had.


Rick komt ook nog even een duik nemen en we praten met een kennis. Dan lopen we terug naar huis. Het zwembad is officieel nog wel open tot 2 september, maar opent gedurende de week pas om vier uur. Dan heb ik waarschijnlijk geen zin meer om veel te zwemmen.

Mijn nagels zijn klaar voor Disney 


We gaan verder met inpakken en voor ons avondeten gaan we naar Viet Aroma. Daar delen we een heerlijk voorafje van hun loempia's. Als hoofdgerecht hebben we vlees dat we in rijstpapier kunnen wikkelen. Het is allemaal erg lekker.

Op weg naar huis bedenken we dat we eigenlijk wel een extra dag in Disney World willen blijven. Ik bel de reserveringen en het is mogelijk! Die dag gaan we niet de hele tijd in de parken doorbrengen, maar ook wat winkelen.

We moeten vroeg naar bed, want we willen morgen voor zessen weg. 
 

12 reacties:

Anja L. zei

Je nagels zien erweer feestelijk uit.
Jammer dat het zwembad al weer bjna sluit, ja de tijd vliegt inderdaad.
Zo’n magnetische clip voor je bril is handig maar je moet altijd opletten dat je hem goed opbergt en niet ergens laat liggen.
Wat lekker dat jullie een dag langer kunnen blijven!
Fijn weekend!

Wil zei

Het is jammer van het zwembad maar helaas het seizoen is voorbij en dat is ieder jaar weer wennen.
Mariska en haar familie zijn inmiddels in Las Vegas aangekomen. Wel een groot temperatuursverschil
want ze kwamen vanuit Vancouver waar het 27* was en nu ineens 41*. Ze zullen wel dagelijks van het zwembad gebruik maken.
Nog een dagje langer in Disney en gezellig winkelen.
Een hele goeie reis en een fijne week in Disney.

Sonja zei

De zomer vliegt inderdaad voorbij. Goede reis en heel veel plezier in Disney en Florida. (Our happy place)

Petr@ zei

Heel veel plezier in Disney World samen met jullie lieve vrienden!

Anja zei

Ja, de zomer vliegt voorbij, ik zie tegen de winter op. Veel plezier in Florida!

Carla zei

Wat zien je nagels er weer leuk uit!
Jammer he, dat de zomer voorbijvliegt altijd, en jullie zwembad ook minder open is straks en gaat sluiten.
Alvats heel veel plezier gewenst in Florida, en een goede reis!

Petra zei

@Anja- goede zonnebril waarschuwing!

Petra zei

@Wil - de temperatuur zal nog zomers genoeg zijn om.te zwemmen maar helaas

Petra zei

@Sonja - Dank je!

Petra zei

@Petra - Dank je!

Petra zei

@Anja - ik probeer me het niet zo aan te trekken dat de winter komt, maar het blijft moeilijk

Petra zei

@Carla- Dank je wel