Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, augustus 14, 2024

Over een lekkere woensdag

We zijn aan het oefenen met vroeg naar bed gaan en vroeg opstaan, want we willen zaterdag heel vroeg beginnen met rijden naar Florida. Rick staat om kwart over zes op, maar het hoeft nog niet zo in alle vroegte en ik vind kwart voor zeven ook prima. 

Na mijn ontbijt is Rick klaar om naar Vienna te gaan. We gaan langs de stomerij om Ricks kleding voor de presentatie morgen op te halen. Daarna staan de koffies van Starbucks klaar bij de drive thru. Als laatste probeer ik of Greenheart al Detox sap heeft, maar dat komt later vanochtend. 


Rick gaat aan het werk en ik aan mijn "job", drie kwartier op de elliptische machine. Die zet ik op het deck, want het is maar 23 graden en niet vochtig. Buiten sporten is veel leuker dan binnen natuurlijk. 

Als ik klaar ben en me op heb gefrist ga ik naar het marktje bij Oakmont. Ik hoop er weer zoveel vlinders op de bloemen te zien als vorige week, maar dit keer is er niet een. Op de markt word ik bijna verleid door de vijgen, maar houd het bij een tomaat.



Na de markt loop ik een stuk door het bos dat ernaast ligt. Alles is nog zo groen, maar ik zie een esdoorn waarvan de bladeren al beginnen te kleuren. Ik ben nog absoluut niet klaar voor de herfst!

Terug in Vienna zie ik mijn Olympische kleuren foto. Gelukkig is morgen daarvan de laatste dag. En dan is het tijd voor mijn deze week dagelijkse bezoek aan Whole Foods. Ik koop avondeten en een bakje van de garnalensalade. 

Rick is zijn lunch al aan het maken als ik thuiskom. Hij heeft weer eens een vergadering tijdens de lunchpauze en moet dus aan zijn bureau eten. Ik ga met mijn middageten op het deck zitten en neem eens op hoe luid de cicades zijn. Die produceren meer decibels dan de muziek in het zwembad!


Na het eten laat ik Orion zijn favoriete spelletje even spelen. Ik gooi snoepjes in het gras en hij snuffelt ze op. Daar is hij zo goed in! Daarna moet de hond helaas voor hem in zijn bench, want de schoonmaakploeg komt. 

Voor mij is het zwembadtijd. Ik trek vijftig baantjes in het bijna koude water. Ik ben weer dankbaar voor mijn shorty. Het wordt wel warmer dus misschien heb ik hem morgen niet nodig. Ik probeer podcasts te vinden voor de lange rit naar Florida en daarmee vliegt de middag voorbij. 

Rick sms-t om tien voor vijf dat het huis weer schoon is en dan loop ik terug. Nog maar twee volle weekdagen om van het zwembad te genieten. Dan nog wel een weekend voor ons, maar dat is toch niet hetzelfde. 

 Ons avondeten is super makkelijk vanavond. Kant en klare gekookte grote garnalen met Old Bay kruiden, een salade met verschillende groenten van de salade bar en Terra groente chips. Het smaakt ons zeer goed en het kan niet zomerser. 

En nu de voeten omhoog en leuke shows kijken. 

4 reacties:

Anja L. zei

Lekker hoor, zo vroeg opstaan.
Mijn esdoorn begint ook al te verkleuren, nog maar een klein beetje maar toch.
Wat een geluid kunnen de cicades produceren, grappig dat je het ene geluid wel en het andere geluid niet kan verdragen. Bij ons in de bomen zitten op dit moment honderden kauwtjes, Fred vind het een verschrikkelijk geluid en doet het raam dicht terwijl ik het wel gezellig vind klinken. Hij heeft weer geen last van het geluid van de snelweg en daar wordt ik wakker van.
Wij gaan straks op weg naar Zweden, we doen het in drie etappes, vanavond slapen we net boven Hamburg.
Fijne donderdag.

Carla zei

Heerlijk hoor, weer 50 baantjes getrokken in het zwembad.
Die cicades maken werkelijk veel geluid, maar zeker niet irritant.
Een hele rit voor jullie he, zaterdag, naar Florida. Maar een heerlijk vooruitzicht!
Groetjes

Petra zei

@Anja - Een heel fijne vakantie tijd in Zweden gewenst!

Petra zei

@Carla - de cicades zijn goed white noise