Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, augustus 18, 2021

New Jersey met zijn allen: Over een wonderbare woensdag

Rick en ik staan om half acht op, maken ons klaar en gaan dan op weg om ontbijt voor iedereen te halen. We halen koffies voor Katja en onszelf en ontbijt voor Rick en mij van Starbucks. De kinderen vroegen om Playa Bowls als ontbijt. 

Na dat allemaal opgehaald te hebben, zet Rick mij bij Katja af. Die is dolblij dat ik er ben. Ik wieg Fiona in slaap en Katja kan zo ontbijten en douchen. Het meiske vindt het heerlijk in Omi's armen, want zo slaapt ze twee uur lang!


Fiona wordt in een goede bui wakker en Rick, Kai en Saskia zijn er intussen ook. Tijd om wat leuke foto's van Fiona en haar Mommy, Oom, Grandpa en Tante te nemen. Ik krijg zowaar ook mijn eerste grote glimlach. Wat smelt je dan!











Zo wordt het al gauw lunchtijd en de keuze valt op Panchos Y Juanchos, een Mexicaans-Colombiaans restaurant. Vorige keer dat ik hier was bestelden Katja en ik ook van hen. Ik weet dus al wat ik wil, de cactussalade met garnalen. 

We eten gezellig samen, maar dan wordt Fiona weer moe. Katja moet nog eten en ik neem Fiona weer mee haar verdonkerde kamer in. Na haar flesje valt ze in een diepe slaap, die ook weer een paar uur duurt. 

Zo lang zit ik nooit achter elkaar, maar voor dit lieve kleindochtertje en om Katja te laten genieten van haar vader en broer en zus heb ik dat zeker over. Gelukkig heb ik veel spelletjes om te spelen op mijn telefoon. 

Fiona wordt tegen vieren weer wakker en ik laat de voeding dit keer aan Katja over. Saskia helpt haar erbij en Rick, Kai en ik nemen Django mee voor een wandeling. Ik kan aan Kai merken dat hij het jammr vindt dat we niet naar het strand zijn geweest.

Voor hem en Raquel is strand ver weg. Ik stel voor samen met Kai naar Belmar, het dichtstbijzijnde strand, te gaan. Veel tijd hebben we niet, maar genoeg om een stukje op het strand te lopen en pootje te baden in de koude oceaan. We hopen volgende week ook nog een paar dagen naar het strand te gaan. 






Thuis treffen we een wakkere en niet zo blije Fiona aan, over wie vier volwassenen zich buigen om te proberen haar weer happy te krijgen. Wat kan zo'n klein wezentje toch een heel huishouden op stelten zetten. 

Gelukkig krijgen we haar met vereende krachten rustig genoeg om een aantal familiefoto's te maken. Kevin maakt de eersten met ons hele gezin en Fiona. Dan neem ik de foto's met Kevin er ook bij. Vervolgens vluchten we het huis weer in, want het stikt van de muggen!




Het avondeten wordt dit keer Thais. We bestellen het op tijd en maar goed ook, want het zal drie kwartier duren voor het klaar is. Ik probeer het weer met Fiona en die lijkt wel de hele tijd honger te hebben.

Haar ouders nemen het over en als het eten komt is het Kevins beurt, zodat Katja met ons kan eten. Na het eten ruimen we alles op en nemen afscheid van het gezinnetje. Later schrijft Katja dat Fiona eindelijk in slaap is na maar liefst drie flesjes soldaat te hebben gemaakt. Groeispurt?

Wij kijken nog even de film Parent Trap, die nooit verveelt. Intussen boekt Rick een paar nachten aan het strand volgende week. Kai en Saskia zijn helemaal blij (ik ook, trouwens!). Morgen nog wat tijd met Katja en Fiona en dan ben ik blij dat ik weet dat ik begin september weer terug zal komen. 

5 reacties:

Julia zei

Prachtige foto's met je gezin!

Petr@ zei

Genieten met iedereen bij elkaar!

Fijn vooruitzicht, een paar dagen aan het strand. Waar gaan jullie heen?

Wij gaan zondag naar Italiƫ, naar de Dolomieten. De eerste vakantie weer in twee jaar tijd.

Tineke zei

Wat een ontzettend lief meisje, de kleine Fiona. Je kan echt op de foto's zien dat jullie allemaal heel blij met haar zijn. Heerlijk om in zo'n familie terecht te komen.
Ik vind de titels van je blogs de laatste tijd zo leuk. Hoe verzin je het. Doet me denken aan de strips van Suske en Wiske.
Jullie een paar dagen naar het strand en wij hopen volgende week voor drie weken naar Zweden te vertrekken.Onze carava en boot zijn daar en wij zijn er al ruim twee jaar niet meer geweest. Hopen op een mooie nazomer!

Anja zei

Leuke foto's, wat zullen jullie genieten!

Petra zei

@Julia - Ik ben er heel blij mee, gebeurt nog maar zo weinig.

@Petra - We gaan naar Virginia Beach, daar zijn we om de een of andere reden al jaren niet meer geweest. Alvast veel plezier, fijn eindelijk vakantie!

@Tineke - Het is best een uitdaging om een alliteratie te vinden, maar ik probeer het vol te houden. Veel plezier in Zweden!

@Anja - Dat deden we zeker, het was veel te snel voorbij!