Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, augustus 16, 2021

Over een miezerige maandag

Rick staat om vijf over zeven op en ik dwing mezelf hetzelfde te doen al is het donker in de kamer en de neiging te blijven liggen groot. Het heeft vannacht geregend en er wordt een regenachtige dag voorspeld. Het leuke van zo vroeg op zijn is dat we gezellig met zijn drieen ontbijten.

Tegen de tijd dat Rick zijn douche en alles klaar heeft, heb ik al bijna vijfduizend stappen bijeen. We halen koffies bij de Starbucks in Pan Am Center en zo ga ik om half negen al verder met mijn stappen. Heerlijk vroeg klaar zijn ze dus.


Nu ik er toch even tijd voor heb, vouw ik de was op en pak vast in voor morgen. Dan maak ik me klaar om naar personal training te gaan. Sharon wacht me al op met allerlei gewichtenoefeningen. Ik merk dat ik last heb van het weer, allerlei vervelende trekkingen in mijn spieren, die ik dit hele seizoen niet gevoeld heb. 

Op de terugweg zie ik een paar goudvinkjes in de tuin met alle bloemen. Jammer genoeg laten ze zich niet op de foto zetten, maar een aantal bezige bijtjes wel. 



Lunchtijd komt al gauw en met dit grijze weer (al is het allerminst koud) klinkt Noodles & Company erg lekker. Kai neemt de Japanse noedels en ik de zucchini noedels met kaassaus, groentes en garnalen. Rick maakt een aantal dingen, die hij dit weekend van restaurants heeft meegenomen, op.

Na het eten gaan Kai en ik naar de Tysons Corner mall. Daar is het minder druk dan ik met dit regenachtige weer en in de zomervakantie had verwacht. We lopen als eerste naar Macy's.

Kai wil graag een nieuwe koffer, maar we schrikken ons kapot van de prijzen hier! Onder de $400 komen we niet weg. Dat kunnen we elders of online vast goedkoper krijgen. Nu we toch bij Macy's zijn wil ik ook even bij de babykleding kijken. Daar heb ik meer succes. Ik koop twee pakjes en drie rompertjes met lange mouwen, die allemaal nog afgeprijsd blijken te zijn ook. 

Natuurlijk kunnen we het niet laten de Bath & Body Works winkel in te duiken. Kai en Raquel vinden de kamersprays lekker en Kai neemt drie flesjes mee. Ik vind dat eigenlijk ook wel een idee en kies er ook drie. Verder gaan er meer hand sanitizers mee, want die hebben zo'n fijn formaat. 

Ze zijn al helemaal in het teken van de herfst, mij nog niet gezien!


Kai's tweede reden naar de mall te willen zijn Van's skateboarding schoenen. Daar loopt hij al jaren met heel veel plezier op. Er zijn een aantal leuke, die ook de enkel bedekken. Die wil Kai graag voor de herfst en winter. De keuze valt uiteindelijk op de blauwe, die Kai net wat leuker vindt dan de groene. 

Tevreden verlaten we de mall en werken de rest van ons lijstje af. Bij Whole Foods halen we ingredienten voor het avondeten en Kai wat dingen, die hij gewoon lekker vindt om te eten en drinken. 

Dan rijden we naar Greenheart waar ik sappen voor Katja wil kopen om mee te nemen. Ik baal alleen enorm als alle "goed tot" data morgen zijn. Die sappen zijn dus niet super vers. De verkoopster zegt dat ze nog goed zijn tot donderdag. Dat hoop ik dan maar en koop drie flessen. Kai neemt er ook nog een aantal mee, want ook hij is overstag met Greenheart. 

Na VLINDR van benzine te hebben voorzien zijn we klaar om naar huis te gaan. Daar maak ik de salades voor het avondeten en dan gaan we op de nieuwe stoelen in de basement Disney tekenfilmseries in het Frans kijken. We beginnen met Hercules en dat is erg leuk en goed voor ons Frans. 

Rick komt er ook bij en Kai switcht de taal naar Nederlands. Rick vindt dat een goede manier om zijn Nederlands te verbeteren. Erg leuk dat alles zo vertaald is. Ik zou er wel graag ook ondertiteling in die taal bij zien, maar helaas is dat er alleen in het Engels en om onverklaarbare redenen in het Fins. 

Ons avondeten bestaat uit avocado's gevuld met tonijnsalade, een komkommer en tomaat salade uit de tuin van onze overburen en kokosnootmeel tortilla chips voor wat knapperigs. Ik heb eer van mijn werk, want de mannen vullen hun borden twee keer en alles gaat schoon op. 

Vanavond gaan we ieder onze eigen weg. Kai gaat X Box spelen, Rick gaat iets mysterieus doen, waarschijnlijk te maken met onze trouwdag vrijdag en ik schrijf dit blog en ga eens kijken of ik een leuke ontspannende show kan vinden.  

4 reacties:

Sophie zei

Ik droomde vannacht dat ik in Amerika was en dacht laat ik eens een nitro brew nemen bij Starbucks zoals Petra 'm altijd neemt. Grappig. 😂

Leuk die Disney films in een vreemde taal. Slimme manier! Wilde ik laatst ook doen met iets dat ik goed ken om m'n Spaans op te halen maar dat werkte helaas niet op Netflix.

Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn in de mall. Vans blijven leuke schoenen (droeg ze vroeger ook) en Bath & Bodyworks kwam ik ook altijd graag! Tegenwoordig krijg ik helaas gauw hoofdpijn van geuren.

Petr@ zei

Jee, 400 dollar voor een koffer! Dat kan zeker goedkoper. Ik moet gelijk denken aan die keer dat we in Florida waren en zoveel kleding hadden gekocht, dat we een koffer bij moesten kopen. Gelukkig paste die koffer nog bij mijn vader (hij kwam ons ophalen op Schiphol)in de auto, daar hadden we niet over nagedacht vooraf ha ha!

Mijn oudste zoon draagt ook vaak Vans. Die zitten blijkbaar erg lekker.

Veel plezier in New Jersey. Het gezin weer compleet, genieten!

Anja L. zei

Waren dat koffers met gouden sloten? Wat een prijs zeg.
Gezellig, even shoppen met Kai.
Fijne dinsdag!

Petra zei

@Sophie - Ha, leuk om in jouw droom voor te komen!

@Petra - Het moet wel gezegd dat Kai een harde koffer met slot wil, daarvan zijn er niet zoveel.

@Anja - Nee, maar wel met sloten, wat het misschien duurder maakte.