Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 23, 2021

Dag 10 Raquel en Kai: Over Saskia hier

Om kwart over zes gaat Ricks wekker af. Hij had al gezegd Saskia wel alleen op te halen, omdat het zo vroeg is. Ik wilde zien hoe ik me voelde en dat is niet klaar om op te staan. Ik doezel nog een uurtje verder.

Als ik om half acht naar beneden kom is er nog geen teken van de kinderen. Ik laat Orion uit en maak dan mijn ontbijt. Morgen zal ik het ook weer voor Raquel maken. 

Rick en Saskia komen terug met koffies en het is zo fijn mijn jongste weer in mijn armen te kunnen sluiten! Saskia heeft vannacht maar twee uur geslapen, want ze moest om drie uur op voor haar vlucht!

Kai en Rick hangen de grote kans voor het huis en zetten Mickey en Minnie met hun slee neer. Als mijn stappen bijeen zijn zet ik de Disney "carolers" neer. Saskia en Raquel hebben de grootste lol om wat ze aan het tekenen zijn, zo leuk!


Een eekhoorn is heel vervelend en klimt telkens naar het vogelvoer. Hij plast op het raam en haalt vanochtend de kerstlichtjes naar beneden. Ik heb besloten jalapeno's door het vogeleten te gaan doen. Dat vinden eekhoorns vreselijk, maar de vogels hebben nergens last van. Eens kijken of dat helpt.

Rick wil graag een goede Duitse kerststol en wij willen ook wel mee naar de German Gourmet. Alleen Saskia is te moe en blijft thuis. Natuurlijk kopen we er niet alleen stol. Ik vind kerriesaus, schaschlik saus en Europese cocktail saus. Heel fijn, dan kunnen we die gewoon donderdag bij het gourmetten hebben.

Verder kopen we wat worstjes, bier voor Rick en een aantal adventkalenders. Ik heb er al een voor dit jaar, maar kies een aantal uit voor de komende jaren. Ze zijn zo leuk! Kai en Raquel nemen er ook een paar mee. 

Op de terugweg halen we lunch van het Idyllwood Plaza. Daar bevindt zich Island Fin Poke en Raquel en ik hebben zin in een poke bowl. Rick en Kai willen een bing van Bing&Bao. Het is een soort wrap, ziet er interessant uit. 

Als we thuiskomen gaat Saskia toch maar even slapen. Tegen drieen gaat de rest van ons naar Tysons Corner mall. Dat is ook weer een openbaring voor Raquel. Dit is een van de grootste malls in de VS en heeft voor elk wat wils.

We kijken in een aantal winkels en gaan dan naar Bath & Body Works. Daar hebben ze een eens per jaar speciale uitverkoop. Alles in de winkel is koop drie dingen en krijg drie dingen gratis. Wij maken daar goed gebruik van.

Met een tas vol kaarsen, hand sanitizers, zeep en lekker luchtjes verlaten we de winkel. Het fijne van deze dingen is dat ze allemaal opgebruikt zullen worden. Het is grappig dat Rick het net zo leuk vindt hierheen te gaan als ik.


De Lego winkel en de winkel met kerstspullen bekijken we ook uitgebreid. Ik koop een "My First Christmas 2021" boomversiering voor Fiona. We eindigen in de enorme Barnes & Noble boekwinkel. Daar kijken Raquel en Kai naar boeken, die laten zien hoe je bepaalde dingen moet tekenen. 

Thuis wacht Saskia ons uitgeslapen en hongerig op. De drie jongeren bestellen van Sunflower en Rick en ik Indiaas van Aditi Gourmet. Hun kippensoep is heerlijk en ik probeer eens de kadai kip. Ook dat is een goede keuze. 

Na het eten komt er iemand om Kai's oude versterker te kopen. Die probeert Kai al heel lang te verkopen, want hij kan zo'n zwaar ding niet mee naar Frankrijk nemen, om van plaats in hun kamer nog maar niet te spreken. Het blijkt dat versterker wel verscheept zal worden, naar Ghana nog wel!

We sluiten de dag weer af met kaarsen en fairy lights en gezellige conversatie. Het is fijn om te zien hoe goed Saskia het met Raquel kan vinden. Geen wonder, want beiden zijn gezellige meiden. 

8 reacties:

Anja L. zei

Die eekhoorn is wel leuk om te zien maar minder leuk dat hij op het raam plast.
Gezellig dat Saskia er nu ook is en gelukkig kan ze goed opschieten met Raquel.
Fijne woensdag.

Nina zei

Wat fijn dat Saskia er is! En inderdaad ook fijn dat Saskia en Raquel het goed kunnen vinden. Volgens mij hebben Saskia en Kai sowieso altijd een goede band toch, dus dan is dat extra belangrijk.
Ben benieuwd naar de jalapeno's en de eekhoorns. Zou mooi zijn als het werkt!

Sophie zei

Wat leuk dat Saskia en Raquel het zo goed kunnen vinden.
Heerlijk shoppen in Tysons, daar ben ik toen heel even geweest toen wij met elkaar af zouden spreken maar het door drukte in de planning niet ging lukken. Heb dus maar een fractie van de mall gezien helaas. Bath and Body Works vond ik als tiener in Amerika ook fantastisch. Helaas verdraag ik bijna geen geur meer nu (qua hoofdpijn).

Wat is het huis gezellig versierd! Heel veel plezier komende dagen!

Sonja zei

Fijn dat Saskia en Raquel veel plezier hebben, kan haast niet anders toch, lieve mensen bij elkaar. Ik moest wel een beetje lachen om de ondeugende eekhoorn, maar snap dat jij het niet zo leuk vindt. Heel veel plezier de komende dagen met elkaar!

Anja zei

Fijn dat Saskia en Raquel het goed kunnen vinden samen.
Zo leuk de Bath and Body Works. Hier is een winkel in Leidschendam, ik wil daar eerdaags naar toe.
Hopelijk helpen de jalapeno's, de eekhoorns zijn leuk maar o zo brutaal.
Ze jaagden ook de vogeltjes weg bij ons.
Veel plezier de komende dagen!

Petr@ zei

Wat fijn dat Saskia en Raquel het zo goed kunnen vinden samen.

Heerlijk zulke kortingen, zeker in je favoriete winkel!

Anoniem zei

Gezellig dat de kinderen er zijn. Nog even en de familie is compleet. Helaas zit het er niet in voor mij. Gewoon balen dat ik niet naar Las Vegas kan en ik voor het tweede jaar met de holidays thuis zal zijn.
Onze " Mall of the Netherlands " is ook heel groot en kan met de Amerikaanse vergeleken worden. 240 winkels en 35 eetgelegenheden is net zo groot als the Fashion Mall in Las Vegas.Bij Bath and Body Works hebben ze niet de collectie zoals in de States. Ik kom er nooit vanwege allergie. Als ik voorbij loop knijp ik mijn neus al dicht vanwege de scherpe geur die er uit komt.
Hier zijn ze ook in de ban van Black Friday en wordt er met gigantische kortingen gesmeten.
Fijne dag nog en succes met de voorbereidingen voor morgen,
Groetjes Wil

Petra zei

@Anja - Die plas is echt vies!

@Nina - Ik heb de jalapeno er bovenop gelegd, ik ben benieuwd.

@Sophie - Het is een leuke mall, maar ik ga er eigenlijk alleen heen als ik iets nodig heb. En dit jaar is het verdrietig dat de Disney winkel weg is :(.

@Sonja - Het is ook een beetje een haat-liefde verhouding tussen ons en de eekhoorns :D.

@Anja - Ze jagen de vogels niet weg, maar mijn vogelvoer gaat er te snel doorheen zo.

@Petra - Nou, we kunnen weer even vooruit, ha ha.

@Wil - Kan me voorstellen dat je enorm baalt dat het niet kan. Black Friday vind ik helemaal niet bij Nederland passen (wij blijven er hier ook altijd ver van).