Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 10, 2021

Over haar en herfstnagels

Het blijft makkelijk opstaan met de zon, die de kamer binnenschijnt. Dat is dan wel een klein voordeeltje aan de wintertijd, althans voorlopig. Met de extra deken op het bed slapen Rick en ik ook super goed.

Tijdens het maken van mijn ontbijt geniet ik van het uitzicht op de achtertuin. Die is in de herfst en lente het mooist. Alleen beginnen we jammer genoeg  het huis van de niet zo plezante achterburen ook steeds beter te zien. 


Het lukt me meer dan de helft van mijn stappen bijeen te krijgen voor Rick klaar is om naar Starbucks te gaan. Het is pas tien voor half negen, dus ik ga lekker vroeg klaar zijn. Onderweg kan ik het niet laten een foto van de herfstkleuren langs een van de heuvelachtige straten te maken. 

Als ik mijn tienduizend stappen bijeen heb is het pas half tien en ik heb nog even tijd voor ik naar de kapper moet. Ik ga buiten in de zon wat vitamine D opdoen. Onze esdoorn voor kleurt nu ook goed. Er is een oranje gloed langs ons plein met de esdoorns.

Om elf uur heb ik een afspraak bij Lofty Salon, waar Mona mijn haar knipt en Carmen de uitgroei weer netjes bijverft. Mona foehnt het vandaag en doet dat lang niet zo goed als Carmen, die er een beter model in brengt. Nou ja, ook niet zo belangrijk, de wind blaast mijn haar toch meteen alle kanten uit. 

Nu ik toch hier ben kan ik ook gelijk naar The Boro om een poke bowl te halen. Ik heb altijd het gevoel zo gezond te eten als ik daar een van als lunch heb. Er zitten allerlei kleuren groente in en het blijft verrukkelijk. 



Nog wat Kings Way Court foto's


 Na de lunch heb ik een afspraak met Phuong om mijn zijden nagels weer netjes te maken. Donald Duk heeft het goed uitgehouden, maar mag er nu af. Ik kies oranje voor mijn ringvinger en goud voor de rest van de nagels. Thuis plak ik er herfstachtige stickertjes op. Nu ben ik klaar voor Thanksgiving. Ik vind het leuk zo met die plaatjes. 



Als ik thuiskom vertrekt de schoonmaakploeg net, perfect. Rick komt naar buiten en we maken een korte wandeling. Ze zijn heel hard aan het werk aan de nieuwe huizen. Ze zijn alle negen verkocht dus mensen zullen er wel in willen trekken. 

Voor ons avondeten hebben we zin in Perzische kabobs van Rose Kabob. Dat is een klein restaurant en ze hebben heerlijke zalm kabob. Ik heb er een salade en groente kabob bij, allemaal met lekker veel sumak. Rick en ik zijn beiden dol op dat kruid.

Vandaag hoorde Katja dat ze hoogstwaarschijnlijk Thanksgiving en de vrijdag erna vrij heeft. Allemaal even heel hard duimen, want het is al jaren niet voorgekomen dat zij hier het hele Thanksgiving weekend waren!

5 reacties:

Petr@ zei

Dat uurtje extra licht in de ochtend vind ik ook heerlijk! Helaas zal dat niet zo lang meer blijven.

Wat fijn dat Katja en gezin met Thanksgiving kan komen.

Anja L. zei

Wat fijn voor Katja, net een nieuwe baan en toch vrij op Thanksgiving.
Je nagels zien er weer feestelijk uit.
Fijne donderdag.

Tineke zei

Dat zou super leuk zijn, de hele familie bij elkaar met thanksgiving.
Bij ons zijn de herfstkleuren ook heel mooi.
Spannend voor jullie welke buren jullie erbij krijgen, maar bij zulke dure huizen werken ze vaak allebei hele dagen , dus merk je er waarschijnlijk weinig van.
Hier zijn veel besmettingen om ons heen, we hebben onze activiteiten al 2 weken afgeschaald en zijn benieuwd naar de persco van morgen.

Anja zei

Fijn dat Katja vrij is op thanksgiving!!
Wat zou het fijn zijn om dan jullie hele gezin bij elkaar te hebben.
Wij vieren kerst met het hele gezin samen, zo'n leuk vooruitzicht.
Ik geniet ook van de herfstkleuren maar zo jammer dat de winter daarop volgt.

Petra zei

@Petra - Hier wordt het gelukkig nooit heel laat pas licht, op zijn laatst vijf voor half acht.

@Anja - We zien enorm naar Thanksgiving uit dit jaar!

@Tineke - Met die buren zullen we waarschijnlijk weinig contact hebben. Dat hebben we met de buren van ons plein leuk, maar wie weet.

@Anja - Het ziet ernaar uit dat het gaat lukken met Thanksgiving! Ik ben het helemaal met je eens, die kleuren leiden tot kale bomen, bah!