Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, april 11, 2022

Over een mooie maandag

De zon komt net op als ik Rick om half zeven op hoor staan. Gek genoeg ben ik ook uitgeslapen en om tien voor zeven volg ik Rick naar beneden. Het belooft een prachtige dag te worden en dat helpt ook altijd. 


Na ons ontbijt gaan we meteen maar naar Starbucks. Omdat we zo vroeg zijn hebben we lekker veel tijd om Pokemon Go te spelen. De koffies smaken ons goed en thuis beginnen we officiaal de dag. 

Mijn cardio is bijna klaar als ik naar Sharon vertrek voor de enige personal training sessie deze week. Het halve uur gaat weer snel en thuis maak ik mijn stappen snel af. 

De ochtend gaat vlotter voorbij dan ik had verwacht en opeens moet ik me haasten voor de lunch. Ik heb bij Urban Hot Pot afgesproken met mijn Vienna VA Foodies vriendinnen trio, Karen, Wendy en Nhu. Het wordt weer verrukkelijk en gezellig. 



Het is al na tweeen als we afrekenen en afscheid nemen. Ik ga Vienna in. VLINDR heeft een lege tank en bij de Shell krijg ik tien cent korting per gallon. Alle kleine beetjes helpen, hoewel de benzine hier nog steeds niet zo duur is als werd voorspeld met $4 per gallon. 

Na de nodige bloemenfoto's te hebben gemaakt in het centrum loop ik Greenheart binnen. Daar hebben ze nog maar drie flessen Rooster groentensap! Dat is zo'n populair sap, van de anderen zijn er veel meer. 









Met dit mooie weer is het altijd lekker om te grillen en ik haal de ingredienten bij Whole Foods. Dan ga ik van de zon genieten. Mijn buurvrouw Lorraine komt thuis van de school waar ze werkt en we praten gezellig bij. Dat is alweer even geleden. 

Om vijf uur wordt de wind me te koud en ik ga naar binnen. Daar werken Rick en ik verder aan de puzzel. De hoop is hem af te krijgen voor Riley en Saskia rond Pasen Rick gezelschap komen houden. 

Rick grilt de kipspiesjes, die zijn gemarineerd in chimichurri en tequila en limoen. We hebben er komkommersalade en bloemkoolpuree bij. Het is een lekker en zomers maal. De komende dagen wordt het ook warm, heerlijk!

3 reacties:

Petr@ zei

Zo fijn dat het weer warmer is en je weet veel buiten kunt zijn.

Gezellig dat Saskia en Riley bij Rick zijn met Pasen.

Anja L. zei

Heerlijk dat je buiten kunt zijn zonder nat te worden.
Hier wordt het vandaag ook ineens meer dan twintig graden. En de komende dagen blijft het ook mooi. Ik heb een goed moment gekozen om anderhalve week vrij te zijn!
Leuk voor Rick dat hij gezelschap krijgt als jij weg bent.
Fijne dinsdag.

Petra zei

@Petra - ik vind dat warme weer zo heerlijk!

@Anja - veel plezier van je vakantie gewenst!