Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, april 07, 2022

Over miserabel miezerweer

Hoewel ik Rick op hoorde staan moet ik weer in slaap zijn gevallen, want Alexa wekt me met "We don't talk about Bruno". Dat liedje wordt nu bijna dagelijks mijn wakker worden deuntje, maar dat geeft niet, het stemt me vrolijk. 

Dat doet het weer me absoluut niet! Alweer regent het en zal dat de hele dag blijven doen. Zoveel regendagen achtereen is ongewoon voor ons. De natuur zal het wel fijn vinden want alles ontluikt rap. 



Na mijn ontbijt begin ik maar weer eens aan mijn stappen tot Rick klaar is voor onze Starbucks gang. Vandaag is mijn nitro brew perfect bereid gelukkig. Dan smaakt het nog lekkerder. 

Zoals vrijwel iedere ochtend maak ik mijn stappen af en doe dan Duolingo lessen en woord- en breinspelletjes. Daar is zo'n anderhalf uur mee gemoeid. 

Orion denkt er het zijne van 

Als ik klaar ben met mijn douche heeft Rick pauze om lunch te gaan halen. Ik heb mijn virtuele lunch met Judith dit keer om een uur, maar heb zoveel trek dat ik mijn Subway salade daarvoor opeet. Het uur met Judith wordt weer heel gezellig. 

Om twee uur nemen we afscheid en heb ik nog een uurtje voor mijn nagelafspraak. Vandaag is er een nieuwe Amazon Fresh supermarkt geopend en daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Je scant bij binnenkomst je Amazon app. 

Daarna kun je gewoon boodschappen doen en je hoeft niets te scannen of wat ook. Ik pak een flesje water en dan scan ik de app weer en klaar is Kees. Het systeem ziet het als je iets pakt en zet het op je rekening. Echt heel bijzonder is dit!


Ze hebben een uitgebreide salade bar

Alexa is hier ook

Bij Pro Nails 3 wacht Phuong me al op. Ik kies dit keer licht perzik en wit met regenboogglittertjes als kleuren. Thuis plak ik er bloemen op en dan kan ik weer even vooruit. Ik blijf die plaatjes op mijn nagels leuk vinden en ik krijg er veel complimenten over. 


Donderdag is happy hour met Christine en Chuck avond. We hebben ze een paar weken niet gesproken en het uur vliegt voorbij. Om half zeven nemen we (of althans ik, Rick is nog wel thuis) voor drie weken afscheid. 

Met dit donkere en miserabele weer hebben we zin in Indiaas eten. Rick haalt het op van Jaipur. Ik heb de palak chat, knapperige spinazie met kruiden, en een kipgerecht in zwarte pepersaus. Dat is erg lekker, maar pittiger dan ik had verwacht. 

Tijd voor kaarsen en Jeopardy plus wat andere nietszeggende shows. Ik hoop dat we morgen de zon weer zullen zien!

3 reacties:

Anja L. zei

Het is goed voor de natuur maar wat heb ik een hekel aan die regendagen. Bij ons was het ook zo nat gisteren. Maar nu schijnt in ieder geval de zon.
Leuke kleur heb je weer op je nagels.
Zie je in die winkel dan helemaal niet wat je afrekent? Hier merk ik met het scannen dat de prijs af en toe niet klopt.
Fijne vrijdag.

Petr@ zei

Ideaal op die manier boodschappen doen. Hier is wel een test winkel geweest maar of dat een gevolg gaat krijgen, weet ik niet. Ik vind het al fijn dat ik met mijn app op de telefoon kan scannen en niet meer langs de kassa hoef

Petra zei

@Anja - Nee, je ziet het pas later in je Amazon app. Het komt zelden voor dat de prijs niet klopt hier.

@Petra - Dit voelt eigenlijk heel raar, maar wel super makkelijk natuurlijk.