Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juni 26, 2022

Over een heel saai en rustig weekend

Zaterdag

 Na een vreemde nacht verbeeld ik me dat ik me iets beter voel. De keelpijn is weg en heeft plaatsgemaakt voor een hinderlijke kriebelhoest.


Om kwart voor zeven sta ik op en ga naar beneden. Van Rick.is er nog geen teken. Die komt om.half negen beneden en treft mij buiten in mijn hangmatstoel. 


Daar ben ik van plan de rest van de dag te blijven. Dat is ook veiliger, want binnen is er meer kans dat ik Rick alsnog aansteek.


Rick gaat naar Vienna om ons Starbucks ontbijt te halen. Daarna heeft hij van alles te doen: gras maaien, boodschappen etc. 


Natuurlijk ben ik helemaal niet gewend om niets te doen. Ik verveel me dan ook nogal. Ik doe mijn Frams en woord- en breinspelletjes. 

Rivk sms-t om.te vragen wat ik als lunch wil en ik heb enorme zin in gewone sushi. Als ik ziek ben hoef ik me van mezelf niet zo heel streng aan mijn dieet te houden. 

De middag kabbelt voort en ik wacht op Saskia's videobellen als Fiona haar taart krijgt. Die is enorm voor dat kleine popje en ze heeft er niet veel interesse in na de drukke middag. 

Het is leuk om dat deel van het feest tenminste gezien te hebben. Ik hoop op veel foto's. Zo te zien was Katja's vriendin die fotografe is hard bezig. 



Nu moet ik op zoek naar mijn themafoto. Ik gebruik er mijn glazen bol maar voor. Veel materiaal om.te fotograferen is er in mijn beperkte wereldje niet. 


Voor het avondeten haalt Rick eem hamburger voor zichzelf en ik kies een paar voorafjes van Zenola. Ik heb nog steeds geen enorme eetlust. Misschien ook omdat het zo warm is. 

Ook vanavond lig ik nog voor negenen op bed. Ik hoop met die extra rust zo snel mogelijk beter te worden.

Zondag

Alexa wekt me vanochtend met haar Disney deuntje. Ik verbeeld me dat ik me weer wat beter voel. Ik ga naar beneden en wacht buiten op het deck tot Rick ook weer van de partij is. Ik ben erg blij met ons deck, het is er gezellig en rustgevend. 


Rick gaat weer ontbijt halen van Starbucks en haalt ook meteen groentensap van Greenheart. We hangen wat op het deck en natuurlijk heeft Rick weer van alles in en rond het huis te doen. 

Zo is het al gauw lunchtijd en ik heb zin in pho. Rick haalt het voor me en zelf grilt hij wat hot dogs. Het is eigenlijk best gezellig zo'n weekend gewoon niets doen. 
Het valt me op dat mijn kriebelhoest vandaag een stuk minder is en ik heb meer energie. Toch houd ik het tot en met morgen in ieder geval nog heel rustig. Daarna kan ik met mondkapje weer dingen gaan doen. Dat ga ik heel langzaam opbouwen en kijk hoe ik me voel. 

Tegen zessen is het helaas gedaan met het mooie weer. Er komt een enorme bui over ons heen, die ons natuurlijk naar binnen jaagt. We bestellen Turks eten van Lezzet en eten dat ieder in een aparte ruimte op. 

Zo meteen ga ik wat shows kijken en probeer mezelf weer erg op tijd naar bed te bonjouren. 

4 reacties:

Petr@ zei

Ziek zijn is inderdaad verschrikkelijk saai. Gelukkig is het mooi weer en kun je lekker buiten zijn. En het belangrijkste is dat je niet zo erg ziek bent!

Anja L. zei

Gelukkig dat je al wat opknapt. Helaas met een vervelende kriebelhoest, daar kun je lang last van houden.
Fijne maandag!

Sophie zei

Nog gefeliciteerd met je lieve kleindochter. Ook al kon je er helaas niet bij zijn, je bent en blijft haar lieve Omi natuurlijk. Hopelijk kan je er gauw heen. Fijn dat de keel wat beter wordt. Hopelijk weer gauw er op uit!

Petra zei

@Petra - Inderdaad, ik ben heel blij dat ik alweer vrijwel beter ben.

@Anja - Gelukkig was die hoest er vandaag bijna niet.

@Sophie - dank je, hopelijk dit weekend