Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 22, 2022

Over wild weer

We zijn weer heel vroeg uit de veren, kwart over zes maar liefst. Rick stelt voor om meteen na Orions wandeling naar Starbucks te gaan en daar ook ons ontbijt te halen. Daarna kunnen we dan boodschappen gaan doen bij de Giant tegenover Starbucks. 

Zo lopen we om kwart voor zeven de supermarkt al binnen! Volgens mij heb ik nog nooit zo vroeg boodschappen gedaan. Voordeel is zeker dat er bijna niemand is. We werken ons lijstje af en gaan dan huiswaarts. 

Nog voor achten begin ik aan mijn cardio en daardoor ben ik iets na negenen al klaar. Ik feliciteer mijn "kleine" zus, die vandaag vijftig wordt. Gek genoeg vind ik dat een grotere mijlpaal dan mijn zestigste verjaardag. 


Sharon heeft morgen een afspraak en daardoor is mijn personal training vandaag. Ik fiets erheen. Het is goed om weer gewichten te doen. Tot mijn opluchting kan ik nog steeds een minuut planken en met tien pond gewichten werken. 

Op de terugweg stop ik weer bij de mooie tuin om bijenfoto's te maken. De schattige wollen hommeltjes en de honingbijtjes, allemaal even lief en blij dat er zoveel zijn. 





Fiona's eerste verjaardagsfeestje is zaterdag en Katja heeft ons gevraagd wat wijn en bier mee te nemen. Daarvoor gaan we naar Total Wine & More. Ik besluit mousserende wijn te kopen, zodat we op Fiona kunnen toasten. Rick kiest wat verschillende bieren. 

Rick heeft gisteravond terwijl ik weg was van een food truck bij het zwembad eten besteld.  Daar heeft hij nog genoeg van over om van te lunchen. Ik zie mijn kans schoon en ga naar Poki DC voor een poke bowl. Wat zijn die toch altijd lekker!

Na het eten haast ik me naar het zwembad. Er wordt rond drie uur onweer voorspeld en ik wil graag mijn kilometer zwemmen. Alleen luistert Moeder Natuur niet naar de tijd van de weerman en komt om kwart over een al donderen. Ik heb er pas acht baantjes opzitten, maar het is niet anders. 

Het wordt een fiks onweer en zolang ze bij het zwembad donder horen wordt het zwembad iedere keer voor drie kwartier gesloten. Eindelijk om kwart over drie is dat onweer weg. Ik zie wel meer naderen op de radar, maar hoop toch nog een paar baantjes te trekken. 

Als ik het parkeerterrein van het zwembad oploop, zie ik een van de lifeguards opschrijven dat het zwembad nogmaals gesloten is. Zij hebben donder gehoord. Ik niet, maar ik weet dat er toch meer onweer aankomt. Teleurgesteld druip ik dus weer af.

De schoonmaakploeg is bezig in huis en zolang het nog droog is lees ik op ons vlinderbankje voor het huis. Net als de hemelsluizen zich weer openen zijn zij klaar en kan ik droge kleding gaan aantrekken. Bij dit schrijven om half zes dondert het nog steeds, dus het zwembad is geen optie meer vanmiddag. 

Als Rick klaar is met zijn werk stelt hij voor naar "de pub" te gaan. Die hebben we nu inderdaad vlakbij en we rijden naar Hawk & Griffin. Daar begroet Sarah ons enthousiast en vraagt of we trivia komen spelen. Dat begint om acht uur en is te laat met onze jet lag. We willen het wel eens gaan doen. 

Voor nu delen we de mini sausage rolls en ik heb de steak and stout pie zonder de top. Rick eet de kip marsala. Misschien dat ik dat volgende keer ook eens bestel. Rick is helemaal blij met een Fosters biertje. Het is leuk om een stukje Engeland zo dichtbij te hebben. 

Nu is het tijd voor Jeopardy en ben ik alweer bijna klaar om te gaan slapen. Dat wordt wat dit weekend als Rick en ik om acht uur al zitten te knikkebollen. 

4 reacties:

Anja L. zei

Lekker als je al zo vroeg klaar bent met de boodschappen.
Wat jammer dat het zwembad niet meer openging.
Wat gezellig dat die pub nu zo dichtbij is, helaas is het restaurant dat vlakbij ons zat een maand geleden gesloten, nu moeten we altijd naar de stad.
Vervelend dat jullie zo lang last hebben van de jetlag.
Fijne donderdag.

Anoniem zei

Zo vroeg boodschappen doen! Op dat tijdstip lig ik nog in bed.Heb ook alle tijd en hoef me nergens voor te haasten.
Wat vervelend dat jullie nog zo'n last van die jetlag hebben. Als ik naar Las Vegas ga heb ik er eigenlijk geen last van. Niet dat ik 's avonds al om 8 uur in slaap val.
Maar terug in Nederland kan ik wel een gat in de dag slapen. Zeker de eerste week slaap ik tot zeker 9 uur.
Goh Fiona al weer 1 jaar. Dat jaar is werkelijk omgevlogen.Leuk feestje in het vooruitzicht.
Fijne dag, groetjes Wil

Tineke zei

Ik doe ook vaak vroeg boodschappen, vandaag lekker eindje gefietst gecombineerd met boodschappen.
We duimen dat de hemelsluizen met regen vannacht ook hier open gaan, het is in de tuin weer heel droog, we zorgen ook nog voor een andere tuin , dus kunnen de regen goed gebruiken.
gezellig het verjaardagsfeestje van Fiona in het vooruitzicht.

Petra zei

@Anja - Jammer dat dat restaurant is gesloten, het is zo makkelijk om even ergens te gaan eten.

@Wil - Jammer genoeg toch geen feestje, maar we gaan het later inhalen.

@Tineke - Helaas gaan we het feest moeten missen.