Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 29, 2022

Over weer eens tienduizend stappen lopen

 Dit keer laat ik me wekken door Alexa. Dat Disney deuntje is altijd een vrolijke manier van wakker worden. Als ik met Orion beneden kom is Rick er niet. Duidelijk is hij alvast naar Starbucks voor onze koffies.


Terwijl ik daarop wacht maak ik mijn ontbijt. Net als dat klaar is komt Rick terug. Ik eet en drink op het deck, want het belooft weer een ongekend mooie dag te worden. De paddenstoelen, tomaat en ei combinatie is weer heerlijk.


Na het eten ga ik weer een wandeling maken. Ik wil het deze week nog even rustig aan doen qua sporten. Volgende week kan ik er hopelijk weer hard tegenaan. Dit keer loop ik zo'n vijf kilometer door de buurt. 




Soms vind ik iets zo typisch Amerikaans, wit hek en basketbalnet

Eenmaal weer terug doe ik mijn gewoonlijke brein- , woord- en talenspelletjes. Daarna ga ik naar boven en pak vast wat spullen in. Rick heeft helaas nog een vergadering tot 14 uur morgenmiddag, maar daarna willen we meteen naar New Jersey vertrekken. 

Tijd om naar Whole Foods te gaan. Daar stuur ik twee jurken terug naar Amazon. Soms lijken dingen op een foto erg leuk, maar lang niet altijd staat het mij ook goed. Het is supermakkelijk om terug te sturen, dus af en toe probeer ik wat (ik heb twee van de vier jurken gehouden). 

Terwijl ik mijn lunch daarna bijeenraap zie ik ook nog een leuk cadeautje voor Fiona. Het is een sproeier met "wormpjes" waar het water uitkomt. Dat doet me eraan denken dat we cadeaupapier nodig hebben.

Whole Foods verkoopt dat niet en bij de Giant hebben ze welgeteld een rol. Gelukkig vind ik bij de CVS twee rollen met Minnie papier. Rick zal het vanmiddag inpakken, want ik kan dat niet netjes.

Bij thuiskomst is Rick al bezig zijn lunch te maken. Ik heb een moot gerookte zalm en salade van de salade bar van Whole Foods om te eten. We eten op het deck en dan gaat Rick terug aan het werk. 

Mijn boek is leuk en ik lees er verder in. Ieder uur ga ik een stukje wandelen en zie mijn stappen dichter bij de tienduizend komen. Het kan dus ook zonder me enorm in te spannen. 

Tijdens een van die wandelingen zie ik onze overbuurman John. Hij vertelt dat zijn zoon Joshua voor de tweede keer Covid heeft en dit keer zijn vrouw Jenny ook. Het heerst duidelijk weer enorm. Ik voel me tenminste minder kwetsbaar nu ik het gehad heb, maar hoop Rick gezond te houden.

Omdat we morgen op reis zullen zijn hebben we ons happy hour met Chuck en Christine vanavond. Rick gaat ervoor naar de basement en ik blijf boven op mijn luie stoel. Tot morgenavond gaan Rick en ik nog voorzichtig zijn. Dan zullen we een hotelkamer delen en als het goed is ben ik nu niet meer besmettelijk.

We hebben lekkere gerookte zalm en Poolse worst als borrelhapje. Het uur met onze vrienden is erg gezellig en daardoor is het voor we het weten alweer half zeven. We nemen afscheid en gaan denken aan het avondeten. 

Dat bestellen we van BarTaco. Ik vind de taco's in slabladeren altijd heerlijk. Rick heeft ze ook met gewone tortilla's. 

Nu merk ik wel dat ik vandaag een stuk actiever ben geweest en ben flink moe. Dat is niet erg, ik zal vannacht hopelijk goed slapen. Rick gaat vanavond een Covid test doen, hopelijk is die negatief, anders zal ik alleen naar New Jersey gaan. 

2 reacties:

Anoniem zei

Wat is het toch een gedoe met Covid, hier schieten de cijfers ook weer omhoog. Wel heel fijn dat jij weer opgeknapt bent. Hopelijk gaat het Rick voorbij en kunnen jullie gezellig samen naar jullie prinsesje.
Groetjes, Bea

Petra zei

@Bea - het is eindeloos, deze pandemie! Rick test nog steeds negatief, dus we zijn samen onderweg.