Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, september 26, 2023

Over een miezerige herfstdag

Na een onrustige nacht, omdat we beiden veel hoestten, hoor ik Rick om zes uur opstaan. Ik blijf nog een half uurtje liggen en dan verlaat ik mijn heerlijke bed. Er gaat toch geen bed boven je eigen bed!

Nadat Orion is uitgelaten in de motregen gaan we naar de Starbucks in Vienna. Daar hebben ze geen nitro brew en daar heb ik vandaag wel heel veel zin in. Dan maar naar het cafe in het Pan Am Center, waar het gelukkig wel voorradig is. Ik heb er de boerenkool en champignons egg bites bij.

Rick en ik hebben het over het grote contrast tussen het hete weer in het Midden Oosten en dit miezerige, miserabele weer. Het is even een domper en natuurlijk helpt onze algehele malaise ook niet. 

Zodra alles wat beter wordt ga ik herfstfoto's maken. Vandaag stap ik even uit bij de Pumpkin Patch om mijn dagelijkse Weathershot foto te maken. De kleuren zijn altijd zo vrolijk. 


Even denk ik erover om te gaan sporten, maar dan lees ik dat dat bij een constante hoest niet aan te raden is. Mijn lichaam moet rust hebben, hoe moeilijk ik dat ook vind, zucht! Rick gaat wel werken, maar er is gelukkig voor hem niet veel gaande. 

Intussen heb ik allerlei medicijnen via Amazon laten bezorgen. Mucinex is een wondermiddel en na een uurtje merk ik al verschil. Het hoesten wordt er wat minder door, want ik werd er vannacht helemaal gek van.

Als we op pad gaan voor de lunch gaan we eerst even naar Walgreens om een heel aantal van mijn medicijnen op te halen. Ze lagen al twee weken klaar en gingen bijna weer terug op de plank.

Naderhand vraag ik Rick om nog even bij de pompoenen te stoppen. Nu ik nergens heen ga is het ook wat moeilijker een foto met Geest te maken. Hij past mooi tussen de oranje kalebassen. 

Rick haalt weer Cava voor zijn middageten. Met dit weer vind ik pho altijd het lekkerst. Voor het eerst in lange tijd haal ik een bak van de heerlijke soep van Roll Play Grill. 

In tegenstelling tot de afgelopen weken zijn dit maar saaie blogjes. Ik besteed de middag met het inhalen van Below Deck Down Under afleveringen. Daarna wil ik een National Geographic serie over Egypte op Disney Plus gaan kijken.. Rick vindt die heel goed en nu zegt het me wat. 

Omdat ik toch wel even naar buiten wil vervang ik de vlaggetjes voor het huis door herfstvlaggen en hang de herfstversieringen aan de voordeuren. 

Eigenlijk had ik de zomerspullen binnen ook willen opruimen en daar de herfstsfeer aanbrengen. Daarvoor ontbreekt me de energie, dus dat moet morgen of overmorgen maar. 

Ook vandaag heb ik zin in Chinese soep. We bestellen van Hunan Delight, want  die bezorgen. Tot mijn verbazing kiest Rick vanavond ook voor Chinees. Dat is een zeldzaam iets. 

Hopelijk kunnen we vannacht beter slapen en morgen is ons tenminste een aantal zonnestralen beloofd. 

Voor een vrolijke noot wat foto's en een filmpje van Fiona:
Ze deelt haar banaan met haar hondjes



"Do again!" 

4 reacties:

Anja L. zei

Een dagje rustig aan na zulke intensieve dagen mag ook wel een keertje toch?
Leuk filmpje van Fiona.
Fijne woensdag.

Anoniem zei

Na zo'n intensieve vakantie en het tijdverschil zijn een paar rustige dagen niet verkeerd. En langzaam terug keren naar je gewone ritme.
Leuk die foto's en het filmpje van Fiona. Dat schaterlachje van haar zo schattig
Fijn Woensdag.
Wil

Anoniem zei

Lekker, een rustig dagje. Even wennen weer aan alles thuis, en dat hoesten is zo vermoeiend he.
Ik hoop dat je er snel vanaf bent.
Schattige foto’s en filmpje van Fiona.
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - Ja, we voelen de jet lag ook nog erg.

@Wil - Inderdaad, we doen het deze week gewoon rustig aan

@Carla - Ik vind het moeilijk "niets" te doen, maar weet dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren