Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 31, 2023

Over Halloween

Br, ik had het vannacht koud! Het wordt tijd voor de warmere pyjama's en binnenkort onze warme extra deken. Met wat moeite sta ik om half acht op. Rick heeft zoals altijd de warme koffie al klaar staan.

Na mijn ontbijt ren ik op de plaats tot Rick klaar is. Ik merk dat ik dat maar beter meer kan gaan doen, want ik voel mijn benen nog van gisteren. Dan gaan we op pad naar Starbucks. 


Zodra we ons plein uit rijden zien we een vreemde vogel. Wat je met Halloween al niet tegenkomt. We moeten er heel hartelijk om lachen. 

Voor ik naar Sharon ga doe ik nog wat cardio. Om kwart voor tien is mijn personal training en mijn bovenlichaam spieren worden flink getraind. Helaas doet mijn linkerschouder weer flinke pijn. Ik heb niet meteen zin in nog een injectie, dus bijt er maar doorheen. 

Na de personal training ga ik naar Whole Foods om te kijken welke soepen ze hebben. Ik neem een bakje tomatensoep met Parmezaanse kaas mee voor bij mijn lunch. 

Dan kan ik het toch niet laten en ga bij Petco kijken of ze nog hondenkostuums hebben. Dat is wel het geval, maar er is maar weinig over. De kostuums zijn flink afgeprijsd en dan vind ik toch een heel leuke voor Orion. Het is de laatste in zijn maat dus ik heb geluk. 

Thuis doe ik hem Orion meteen aan. Orion laat het lijdzaam toe, maar het is duidelijk niet zijn favoriete ding. Hij is dus een augurk (dill pickle) en "I'm kind of a big dill" is een woordspeling op "I'm kind of a big deal". Dat betekent dat hij belangrijk is. Na de foto's en een flinke lachpartij bevrijd ik Orion weer. 




Nog voor het middageten hollen Rick en ik de pompoenen uit. Dan maken we lunch en Judith belt voor onze virtuele lunch. Die gaat zoals altijd snel voorbij, want veel te bepraten. 

Na het eten ga ik aan mijn Duolingo lessen. Rick heeft vandaag zijn halfjaarlijkse tandartsbezoek. Daarna begint hij met het uitsnijden van de pompoenen. Een wordt een gekke Jack O Lantern en de ander een zombie en een kat. We zetten ze buiten met kaarsjes erin.




Dan is het tijd om ons te verkleden. Onze reis naar Egypte inspireerde onze kostuumkeuze dit jaar. Rick is een farao en ik Cleopatra. We begroeten de trick or treaters en hun ouders straks in vol ornaat. 

We laten Thais eten bezorgen en er komen al gauw groepen kinderen langs. We krijgen veel complimenten over onze kostuums en tuin. Sommige ouders met de kinderen zijn ook verkleed. Darth Vader loopt mee met een astonautje en een prinsesje bijvoorbeeld. Het is altijd weer leuk om te zien al die verklede kinderen. 



Mijn favoriet is deze "wolk" met bliksem


Fiona had vandaag een Halloween parade op school en vanavond namen Katja en Kevin haar mee om te trick or treaten. Zo te zien had ze een mandje vol snoep. 


Bluey en haar Mum & Dad


Saskia ging verkleed als Princess Bubblegum naar school. Haar collega was Coraline van de gelijknamige tekenfilm. 

5 reacties:

Anoniem zei

Wat moest ik lachen om je foto’s van Orion in zijn Halloween pakje. Geweldig! Hoe hij er ook bij kijkt haha..
En wat zagen jij en Rick er prachtig uit, echt supermooi!
Jullie hebben een hele leuke Halloween viering gehad zo te lezen.
Fiona zag er ook superschattig uit in haar blauwe pakje.
Fijne woensdag
Groetjes
Carla

Petr@ zei

Vervelend dat je weer last hebt van je schouder. Hopelijk hou je het nog even vol zonder injectie.
Wat een leuke Halloween kostuums allemaal. Wat leuk ook dat leerkrachten verkleed naar school gaan.

Marion2 zei

Wat hadden jullie de pompoenen mooi uitgesneden! Ik heb het ooit eens geprobeerd en het werd een enorme kliederboel.
Wat een originele keuze hadden jullie qua kostuum.
Het ziet er allemaal heel sfeervol uit.

Anoniem zei

Jullie kostuums zagen er fantastisch uit. Arme Orion, honden vinden dit meestal niet zo leuk. Öok Fiona zag er leuk uit in het blauw. Knap hoor zoals Rick de pompoenen uit gesneden heeft.
Maar wat krijgen die kinderen toch veel snoep.Ik zag een foto van het zoontje van een vriendin en die heeft zo'n berg snoep gekregen dat hij tot volgende Halloween vooruit kan.
Wil

Petra zei

@Carla - Het blijft een leuk feest en ik vind dat Orion ook verkleed moet worden. Gelukkig voor Zorro heb ik maar geen kattenkostuum gekocht, want dat hadden ze ook.

@Petra - Ik vind dat ook zo leuk. Was vroeger op school bij onze kinderen ook.

@Marion - Rick verdient het compliment voor de pompoenen. Er zijn patronen voor en tegenwoordig zijn die vrij makkelijk uit te snijden.

@Wil - Er zijn inzamelingsacties voor dat snoep. Soms wordt het naar militairen gestuurd of naar bejaardentehuizen of andere plekken. Vroeger deden wij dat ook. Wij hebben maar een zak met Kitkats over, dus die zetten we wel voor het huis voor degenen, die onze pakketjes bezorgen.