Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, september 19, 2024

Over een drukke donderdag

Om de een of andere reden zit ik helemaal in de knoop. Ik heb een stijve nek en overal pijn. Daardoor ben ik om half zeven al wakker en ben blij als Rick niet veel later opstaat. Ik volg en als ik beneden kom staat de koffie al te pruttelen.

Zoals altijd smul ik van mijn ontbijt. Gisteren luisterde ik naar wat podcasts en iedere keer werd de geinterviewde aan het einde gevraagd wat zijn of haar favoriete maaltijden voor ieder maal waren. Ik dacht daar eens over na en ik denk werkelijk dat ik als ontbijt mijn paddenstoelen, spinazie, ei en kaas maaltje zou kiezen.

Terwijl Rick zich klaar maakt begin ik aan mijn cardio. Na zo'n vijfentwintig minuten is Rick gereed om naar Vienna te gaan. We halen onze gewoonlijke koffies van Starbucks en gaan dan naar Greenheart voor een paar flessen groentensap. Daar is de nieuwe muurschildering al goed gevorderd. 


Thuis maak ik mijn cardio af en doe er nog een kwartier Scoop bij. Eens kijken of dat helpt bij de pijn in mijn heupen. Ik sta in tweestrijd of ik wel of niet krachttraining moet doen. Het internet geeft geen duidelijk antwoord. Ik besluit het niet te doen en mijn spieren wat rust te gunnen. 

Na mijn Duolingo Griekse lessen ga ik naar Whole Foods. Daar loop ik eerst een stukje op het W&OD pad. Het weer klaart op en het is een graad of 25. Ik maak de nodig natuurfoto's en koop dan een paar benodigdheden in de supermarkt.






Om half twaalf heb ik een afspraak voor mijn nagels en ik wil ze blauw en wit hebben, de Griekse kleuren. Phuong maakt ze weer keurig en de lak is mijn lievelingsblauwe kleur. Thuis plak ik blauwe stickertjes op de witte nagels. 


Dan maak ik mijn lunch die bestaat uit tequila limoen garnalen, tomaat en perzik. Ik eet buiten en wacht daarna op Judiths telefoontje. We praten gezellig en het uur vliegt zoals altijd voorbij. 

Met deze pijnen is de hot tub heerlijk, maar als ik hem opendoe is hij half leeg. We dachten vorige week al dat er ergens een lek is. Gelukkig is er nog genoeg water om in te liggen, maar voor de stralen is het waterpeil te laag. 

Al gauw is het tijd om ons klaar te maken voor het happy hour met Chuck en Christine. Intussen laat Saskia ons weten dat ze hun trouwlocatie en -datum vast hebben gelegd. Het wordt volgend jaar eind juni bij de botanische tuin waar wij samen geweest zijn. Nu kunnen we echt gaan plannen. 

Voor mijn avondeten laat ik van Genki bezorgen. De yakitori donderdag is een feit. Rick haalt taco's van Taco Rock, niet mijn ding. 

Rick heeft meer medicijnen voor zijn rug/heup pijn en ik hoop dat ik morgen een betere dag heb. 
 

6 reacties:

Petr@ zei

Vervelend dat je een pijndag had en dan kon je ook de stralen van hottub niet gebruiken. Hopelijk gaat het vandaag beter.
Leuk je nagels in Griekse stijl.
Mooi vooruitzicht, de bruiloft van Saskia en Riley in juni.

Reny zei

Wat naar voor je, weer zo'n pijndag en dan kun je niet eens écht relaxen in de jacuzzi. Fingers crossed dat het morgen beter gaat.

Anja L. zei

Wat vervelend dat de hottub een lek heeft. Er zit toch wel garantie op?
Ik vind je nagels weer mooi, zeker die blauwe.
Fijne vrijdag.

Petra zei

@Petra - Gelukkig ging het vandaag beter. Ik denk dat mijn spieren soms toch rust nodig hebben

Petra zei

@Reny - Gelukkig een betere dag vandaag

Petra zei

@Anja - We hopen maar dat de garantie nog niet verlopen is.