Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, september 20, 2024

Over een van alles en nog wat vrijdag

Als ik om tien voor half zeven wakker word zie ik dat Ricks kant van het bed leeg is. Met zijn rugpijn slaap hij beter op de luie stoel beneden. Eigenlijk ben ik compleet wakker en besluit mijn spelletjes te gaan doen.

Het zat er al aan te komen en vanochtend is er een WhatsApp van mijn broer in Nederland dat een nabij familielid is overleden. Ik had al een tijd geen contact meer, maar verdrietig is het altijd. 

Om zeven uur ga ik eens naar beneden en Rick blijkt net op te zijn. Ik maak mijn ontbijt en een Keurig kop koffie, want Rick had nog geen kans koffie te zetten. Heeft hij ook eens vrij. 

Na het ontbijt gaan we naar Starbucks. Als we onze koffies hebben spelen we zoals gewoonlijk wat Pokemon Go. Dan gaat Rick aan het werk en ik aan mijn sporten. Net als gisteren trap ik op de elliptische machine en Scoop. De pijn is wat minder dan gisteren dus ik laat de gewichten nog even achterwege. 

Tijdens mijn nitro brew pauze doe ik mijn Griekse Duolingo lessen. Ik hoop maar dat ik al die woorden ga onthouden. Gisteren las ik een stuk in het Grieks op de website van ons hotel in Athene en dat kon ik goed volgen. Het kunnen lezen gaat al veel helpen. 

Rick vertelt dat hij geen tijd heeft om lunch te halen. Ik heb nog tomaat en perzik voor ons beiden dus ik stel voor wat bij Whole Foods te halen voor hem. Daar parkeer ik en loop even door het tuintje waar de insecten genieten van de herfstbloemen. 



Als ik met mijn garnalen en Ricks kip Caesar wrap thuiskom eten we gezellig op het deck. Dan moet Rick weer gaan vergaderen en ik besluit DePaul's Farm een bezoek te brengen. Die is nu helemaal in herfstsfeer en ik vind het heerlijk er te fotograferen. 














De rest van de middag besteed ik aan inpakken. Het is onvoorstelbaar hoeveel ik in mijn reistas kan proppen. Dat enorme kussen neemt natuurlijk de meeste plaats in, maar het lukt me er verder ook alles in te krijgen dat mee moet.

Voor ons avondeten gaan we naar Southeast Impression. Even nog wat Aziatisch eten voor het twee weken Grieks wordt. De buitenbar is open, want het is super lekker weer. We genieten van drie soorten sate en dan kiezen we beiden ons gewoonlijke gerecht hier. Voor mij is dat de Singapore noedels, heerlijk. 

Thuis gaat Rick nog verder met inpakken. Ik ben vrijwel klaar en heb morgenochtend ook nog. Allemaal een fijn weekend gewenst!

0 reacties: